Incendiu puternic în Aiud
Incendiu puternic în Aiud
Social Ultima Ora

Incendiu puternic în Aiud. 14 persoane s-au evacuat dintr-o pensiune. FOTO

Pompierii din Aiud au intervenit vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Aiud, focul extinzându-se la acoperişurile unei locuinţe şi unei pensiuni.

În cursul nopții pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Aiud și Detașamentului de Pompieri Alba Iulia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu în municipiul Aiud.

Focul s-a extins la pensiune
Focul s-a extins la pensiune

La sosirea echipelor de intervenție, la locul producerii incendiului, acesta se manifesta violent și cu flacără deschisă la un ansamblu de construcții format dintr-un atelier de tâmplărie, locuință particulară, pensiune și restaurant pe o suprafață de aproximativ 1200mp.

se manifesta violent și cu flacără deschisă
se manifesta violent și cu flacără deschisă

După mai bine de 4 ore de luptă cu focul s-a reușit localizarea incendiului, nemaifiind pericol de extindere la alte construcții învecinate.În momentul izbucnirii incendiului, în pensiune și în locuință se aflau 26 de persoane care s-au autoevacuat.

Aproape 50 de pompieri militari cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spuma, 1 atoplatforma de salvare și intervenție la înălțime ,o ambulanță SMURD și 4 autospeciale de prima intervenție și comandă intervin și la această oră pentru stingere în totalitate a incendiului.Din fericire nu au fost înregistrate victime”, a anunțat ISU Alba.

50 de pompieri militari cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spuma
50 de pompieri militari cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spuma

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.