Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Justiție Politic

Incendiar. Ultimatum pentru Liviu Dragnea după amânarea procesului. ”Poți fugi dar nu te poți ascunde!”

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru data de 20 mai pronunțarea sentinței în dosarul în care liderul PSD Liviu Dragnea a primit în prima instanță o condamnare de 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Dragnea și-a atras antipatia politicienilor din Opoziție care îi transmit șefului social-democraților că nu va putea scăpa de condamnare.

„Dragnea, poți fugi dar nu te poți ascunde! Care cetățean român poate să se joace cu procesele și cu amânările, folosind Parlamentul, Camera Deputaților, Guvernul, CCR? De ce Dragnea nu se duce să se apere vitejește, bărbătește în fața instanței fără să se folosească de aceste tertipuri? Niciun alt cetățean nu poate face asta, de aceea oamenii sunt revoltați și pe bună dreptate protestează.

Pe 26 mai este începutul sfârșitului pentru infractorii care vor să-și dea amnistie și grațiere pentru faptele lor de corupție. Pe 26 mai, spunem stop asaltului PSD – ALDE împotriva Justiției și restabilim domnia legii în mod egal pentru toti cetățenii”, scrie Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL pe Facebook.

Incendiar. Ultimatum pentru Liviu Dragnea după amânarea procesului. ”Poți fugi dar nu te poți ascunde!” 1

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.