Teodorovici anunță trecerea la moneda euro. Când va avea loc marea schimbare
Ultima Ora Politic

Incendiar. Atac incredibil Eugen Teodorovici. ”Omorâți-i domnule Orlando, că iși respectă meseria!”

”Ia să vedem exact ce și cum… Situația e că adevărul doare, domnule Teodorovici, zis și Primejdia economiei, în limbaj popular.

Ministrul de Finanțe, Orlando Teodorovici, deranjat fiind de o știre obiectivă, cum mai rar găsim la TVR în ultima vreme, referitoare la alocațiile pentru copii și profitând de faptul că se afla în studioul TVR1, în calitate de invitat, începe să reproșeze moderatorului că postul public dezinformează deoarece în respectiva știre nu se regăseau toate punctele de vedere ale actorilor implicați. Jurnalistul Radu Andrei Tudor îl contrazice și atunci ministrul lansează următoarea afirmație cu tentă amenințătoare: „Încă o dată – facem și pe banii publici astfel de dezinformări…O să vedem noi exact ce şi cum, care este situaţia, din păcate“.

Domnule Orlando Teodorovici, dumneavoastră sunteți într-adevăr periculos! Dar mai ales pentru economia românească și pentru cetățenii acestei țări, cetățeni pe care nici măcar nu i-ați amenințat înainte să îi loviți în plin cu măsurile fiscale pe care le-ați adoptat și care au zdrobit sectorul bancar, energetic și cel al comunicațiilor. Culmea e că acest bulgăre al incompetenței continuă să se rostogolească și asupra altor domenii. După ce ați distrus economia, acum nimiciți și jurnalismul, care oricum s-a degradat considerabil la Televiziunea Română de când PSD dictează știrile. Cum poți să dai dovadă de atâta nerușinare, să vii în calitate de ministru al Finanțelor la postul public de televiziune, finanțat exclusiv din banii românilor, să nu te poți stăpâni și să dai frâu liber amenințărilor, deranjat fiind de obiectivitatea unei știri?!

Stimate domnule ministru, vă reamintesc un mic detaliu care se pare ca v-a scăpat. Televiziunea Română nu este televiziunea dumneavoastră și nici a PSD-ului. Este un serviciu public, care ar trebui să fie independent din punct de vedere editorial și chiar dacă nu vă convine, mai există și la TVR  jurnaliști cu principii, care nu fac altceva decât să informeze fără a fi părtinitori puterii. Asta e, domnule ministru, mai sunt și scăpări…nici eu nu imi explic CUM au scăpat pe post, păcălind vigilența cenzurii PSD, amendamentul PNL de creștere a alocațiilor pentru copii și chiar și o intervenție a unui partid de opoziție. Și acum CE?! Să tremure TVR?” a precizat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Gigel Știrbu.

Incendiar. Atac incredibil Eugen Teodorovici. ”Omorâți-i domnule Orlando, că iși respectă meseria!” 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.