FOTO. Încă o lovitură dură pentru Dăncilă de la Bruxelles. Europa așteaptă Demiterea Guvernului 1
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Breaking News Politic

FOTO. Încă o lovitură dură pentru Dăncilă de la Bruxelles. Europa așteaptă Demiterea Guvernului

Dan Nica propunerea premierului Viorica Dăncilă pentru postul de comisar european după ce Rovana Plumb a fost respinsă are probleme cu intergritatea.

Cu toate că Dăncilă insistă, acesta nu va ajunge niciodată comisar european din cauza problemelor sale de integritate, a avertizat, duminică, europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan, într-o conferință de presă care a avut loc la Focșani.

„Nominalizările făcute până acum de Viorica Dăncilă nu voi fi acceptate niciuna.  Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european fiindcă are mari probleme de integritate. Tot Parlamentul European l-a văzut încercând să împiedice ridicarea imunităţii parlamentare în cazul domniei sale când procurorii au cerut anchetarea într-un dosar.

Cât de puţină credibilitate are Guvernul Dăncilă şi Viorica Dăncilă însăşi la nivel european aţi putut vedea în procedura de numire a comisarului european din partea României. Rovana Plumb nu s-a luptat cu nimeni. Ea s-a luptat doar cu lipsa ei de integritate, cu lipsa de competenţă, cu lipsa de credibilitate şi a pierdut.

Pentru poziţia de comisar european din partea României nu a trebuit să batem pe nimeni. Este o poziţie alocată României, o poziţie care se cuvine ţării noastre.

Singurul lucru pe care trebuia să îl facem este să prezentăm un candidat sau o candidată competentă, integră, iar Viorica Dăncilă, astă vară, în loc să negocieze cu Uniunea Europeană o poziţie importantă pentru România în viitoarea Comisie Europeană, a fost preocupată să ajungă preşedinta PSD, a fost preocupată să ajungă candidat al PSD la alegerile prezidenţiale şi de aceea acest eşec al domniei sale.

Se strânge lațul. Guvernul a sabotat candidatura Codruței Kovesi. Europarlamentarul Siegfried Mureșan solicită lămuriri
Siegfried Mureșan este noul președinte al delegației Parlamentului European cu Republica Moldova

Toată Uniunea Europeană aşteaptă demiterea Guvernului Dăncilă. Guvernul condus de Viorica Dăncilă este văzut la nivel european ca un guvern disfuncţional, un guvern care şi-a pierdut legitimitatea la momentul la care şi-a pierdut partenerul de coaliţie şi majoritatea parlamentară.

Este un guvern cu zero credibilitate şi este un guvern care nu poate obţine nimic pentru români în Uniunea Europeană şi de aceea toată Uniunea Europeană aşteaptă demiterea acestui Guvern prin moţiunea de cenzură „, a declarat Mureșan.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.