Alertă. Comisia de la Veneția vine în România din cauza derapajelor din Justiție
Ultima Ora Politic

Încă doi miniștri ai Guvernului Dăncilă sunt pe făraș

Moţiunea simplă „Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader”, iniţiată de PNL şi USR, urmează să fie dezbătută şi votată luni în plenul Senatului, potrivit site-ului acestui for legislativ. Moţiunea împotriva ministrului Toader este înscrisă pe ordinea de zi a plenului pentru a treia oară, după ce dezbaterea acesteia a fost amânată de două ori săptămâna trecută din cauza lipsei de cvorum. Ministrul Tudorel Toader a fost prezent miercuri în sala de plen şi i-a aşteptat pe senatori aproximativ 15 minute. În plen au fost prezenţi 44 de senatori, faţă de minimum 69 cât era necesar, iar Claudiu Manda, preşedintele de şedinţă, a constatat lipsa cvorumului.

De asemenea, Camera Deputaților dezbate astăzi moţiunea simplă pe energie. Votul final va fi marţi. Demersul aparţine PNL iar textul moţiunii este intitulat „SOS sectorul energetic – PSD şi ALDE duc România în beznă”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii