ȘOC. În plină pandemie de Coronavirus, Firea dă 18 milioane de euro unei firme a PSD. Dovada care o distruge
ȘOC. În plină pandemie de Coronavirus, Firea dă 18 milioane de euro unei firme a PSD. Dovada care o distruge
Ultima Ora Breaking News Politic Sănătate Social

ALERTĂ! În plină pandemie de Coronavirus, Gabreila Firea pleacă de la Primăria Capitalei. A mai fugit și în 10 August 2018! DOCUMENT!

Pentru a doua oară în momente de criză majoră, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea își deleagă atribuțiile viceprimarului Aurelia Bădulescu!

Un document oficial al Primăriei Municipiului București, semnat vineri, 20 martie, arată că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi deleagă viceprimarului Aurelian Bădulescu „toate atribuțiile prevăzute de lege privind situațiile de urgență (incendiu, cutremur, îmbolnăviri în masă precum și alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului București, până la încetarea mandatului Primarului General al municipiului București, doamna Gabriela Firea”.

ALERTĂ! În plină pandemie de Coronavirus, Gabreila Firea pleacă de la Primăria Capitalei. A mai fugit și în 10 August 2018! DOCUMENT! 5

Potrivit aceluiași document, atribuțiile primarului general al capitalei încetează începând cu data de 20 martie. Documentul este semnat de Gabriela Firea și contrasemnat de Secretarul General al Municipiului București, Georgiana Zamfir.

Întrebată de G4Media.ro de ce și-a delegat atribuțiile, Gabriela Firea a spus că motivul este ”pentru a putea participa amândoi, prin rotație, la ședințele Comitetului municipal pentru situații speciale de urgență, la comandamentele de la spitale sau direcții sociale, la preluarea persoanelor în carantină etc. Nu înseamnă că eu mă derobez, ci că ne completăm, având în vedere multitudinea de probleme de rezolvat. Asta este procedura”.

Delegarea se produce în plină epidemie de coronavirus.

Aceasta este a doua oară când Gabriela Firea își deleagă atribuțiile în situații de criză viceprimarului Aurelian Bădulescu. Prima dată a făcut-o pe 10 august 2018, când l-a delegat pe Bădulescu ca fiind principalul responsabil de supravegherea mitingului diasporei.

Deși delegarea a fost făcută strict pentru evenimentul din 10 august, primarul general susținea că „atribuțiile în cauză nu sunt delegate exclusiv pentru mitingul din data de 10 august, așa cum eronat s-a afirmat în spațiul public, ci pentru a asigura desfășurarea în cele mai bune condiții a tuturor evenimentelor din Capitală”.

ALERTĂ! În plină pandemie de Coronavirus, Gabreila Firea pleacă de la Primăria Capitalei. A mai fugit și în 10 August 2018! DOCUMENT! 6

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.