În plină campanie electorală. ”Alegerile europarlamentare, extrem de importante pentru PSD Bacău” 1
Ultima Ora Politic

În plină campanie electorală. ”Alegerile europarlamentare, extrem de importante pentru PSD Bacău”

Suntem în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, extrem de importante atât în contextul deținerii Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, cât și a scrutinului prezidențial de la sfârșitul acestui an. Partidul Social Democrat a început această bătălie electorală în forță, deoarece avem marele avantaj că am realizat ceea ce am promis în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2016.

Alegerile din 26 mai au o însemnătate deosebită pentru Organizația Județeană PSD Bacău, prin prezența pe un loc eligibil a președintelui Dragoș Benea. Este o desemnare de care suntem mândri, dar, în același timp, aceasta ne obligă să ne motivăm și să ne mobilizăm la maxim pentru a obține un rezultat meritoriu.

Consider că este foarte important să le spunem băcăuanilor în această campanie electorală despre calitățile candidaților noștri pentru Parlamentul European. În ceea ce-l privește pe liderul PSD Bacău, senatorul Dragoș Benea, performanțele politice și administrative ale domniei sale sunt recunoscute, de numele său fiind legate foarte multe progrese la nivel județean, mai ales în cei 12 ani în care a deținut funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău (2004 – 2016): Modernizarea Aeroportului ”George Enescu”; Secția de radioterapie a Spitalului Județean Bacău, care oferă posibilitatea tratării bolnavilor de cancer; Programul Național de Dezvoltare Locală ( PNDL 1 și PNDL 2), prin care s-au alocat județului Bacău fondurile necesare pentru investiții în infrastructura rutieră, educație (școli și grădinițe), sănătate, apă și canalizare, în toate comunele județului; Heliportul Spitalului de Urgență Moineşti; Modernizarea și repunerea în funcțiune a Clubului Lira din Moinești; Finanțarea și începerea lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului Bacău; Finanțarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru autostrada Iași – Bacău – Brașov, și multe alte realizări, ce au avut ca efect direct îmbunătățirea calității vieții băcăuanilor.

De altfel, întreaga listă a PSD pentru alegerile europarlamentare este compusă din oameni valoroși, care au avut rezultate politice remarcabile în ultima perioadă și s-au afirmat ca lideri de opinie în județele pe care le reprezintă. Candidații noștri sunt bine pregătiți și determinați să schimbe în bine faţa României în Uniunea Europeană, pentru că, din experiența ultimilor ani, este evident că avem nevoie de patrioți în Parlamentul European!

Sunt convinsă că toți membrii și simpatizanții PSD Bacău sunt motivați și dornici de a obţine performanţe politice și electorale. Ne vom concentra, în primul rând, pe o foarte bună organizare. Dacă vom fi organizaţi aproape de perfecţiune, jumătate din succes este asigurat! După organizare, trebuie să ne mobilizăm la superlativ, să muncim mult, zi şi noapte dacă se poate, deoarece o bună organizare printr-o muncă susţinută ne va apropia cu siguranţă de obţinerea obiectivului propus.

Nu în ultimul rând, o să insistăm în discuțiile noastre cu oamenii asupra minciunilor şi manipulărilor venite din partea opoziției și a președintelui! Am văzut cu toții cum șeful statului, după ce în cei patru ani de mandat nu a făcut nimic, acum s-a trezit din hibernare și a decis să blocheze activitatea Guvernului, să țină România pe loc fără buget săptămâni în șir, și să stopeze realmente o viață mai bună pentru toți românii, prin nepunerea în aplicare a majorării alocațiilor copiilor, votată de majoritatea parlamentară PSD. Despre aceste realități şi celelalte fapte concrete ale guvernării noastre avem datoria de a-i informa corect pe băcăuani, pe toţi oamenii cu care vom intra în contact direct de acum încolo.

România are nevoie de continuitate, iar PSD este garantul unei bune guvernări, axate pe rezolvarea adevăratelor probleme ale românilor, și își va duce la bun sfârşit procesele de reformă instituţională şi de dezvoltare a țării. În concluzie, în 26 mai există doar o alternativă: votați PSD, poziția 1 pe buletinul de vot!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Elena Hărătău.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.