Liviu Dragnea votează într-o secție secretă, departe de ochii poporului
Ultima Ora Politic

I se pregătește ceva: ”Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei Deputaţilor sunt numărate”

PNL are ca prioritate numărul unu revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

În legătură cu revocarea lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei, preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă pe Facebook, că un vot în favoarea acestui demers devine o „o obligaţie morală pentru orice parlamentar”. Acesta a adăugat că zilele lui Dragnea în fruntea Camerei Deputaţilor sunt numărate şi că PNL va „face ceea ce trebuie cât de curând”.

Surse politice au precizat, pentru MEDIAFAX, că peste două săptămâni PNL va relua demersul revocării preşedintelui Camerei.

Liberalii au încercat la finalul sesiunii parlamentare de anul trecut să îi revoce de la conducerea Camerei Deputaţilor pe Liviu Dragnea şi pe cei doi vicepreşedinţi ai forului legislativ, Florin Iordache şi Eugen Nicolicea. Deşi a existat un vot în plenul Camerei pentru revocarea lui Dragnea, acesta nu a fost recunoscut, PSD invocând o încălcare a regulamentului.

Conform regulamentului, „revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi cerută de grupul parlamentar care l-a propus”, în acest caz grupul deputaţilor PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.