Dragnea SPULBERAT de un deputat PNL. „E ca mașina rabla. Trebuie scos din uz. Poluează România
Ultima Ora Politic

Hotelul la care Dragnea spune că a fost urmărit de asasini ÎL CONTRAZICE pe liderul PSD

Hotelul la care Dragnea spune că a fost urmărit de asasini ÎL CONTRAZICE pe liderul PSD

Athenee Palace Hilton susține că nu are nicio evidență despre șederea celor patru presupuși asasini la care a făcut referire Liviu Dragnea, după ce, ieri, sute de internauți au postat mesaje ironice la adresa lui Dragnea pe pagina de Facebook a hotelului.

„Va mulțumim pentru mesajele postate astăzi. Va asigurăm că protecția și siguranță oaspeților și a vizitatorilor noștri sunt de importantă vitală pentru noi și că nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă”, scriu reprezentantii hotelului pe pagina de Facebook.

Liviu Dragnea a spus, marți seara, că a fost ținta unei tentative de asasinat, fiind vorba despre patru persoane care au fost cazate la unitatea hotelieră menționată. Ulterior, după ce instituțiile statului au infirmat că ar fi făcut o anchetă referitoare la acest aspect sau că ar fi avut cunoștință, liderul PSD și-a completat declarația.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că el nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, despre care a vorbit cu o seară înainte, şi că a ”auzit” spre sfârşitul anului că ar fi fost o anchetă. Dragnea susţine că încă de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până în prezent a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit. Liderul PSD a precizat că nu la George Soros s-a referit când a spus că un om celebru în lume a comandat acest asasinat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.