Horoscop 24 septembrie 2023.
Horoscop 24 septembrie 2023.
Ultima Ora Breaking News Social

Horoscop 27 octombrie 2019. Ce ne spun astrele

Horoscop 27 octombrie 2019 Berbec

Berbecii s-ar putea confrunta cu o situație neașteptată, care necesită mult calm și o atenție sporită de la detalii. S-ar putea ca unele secrete să iasă la iveală, iar unele persoane să aibă de suferit – depinde doar de tine să rezolvi această problemă rapid și curat, pentru că ai toate calitățile necesare. Nimic mai spectaculos decât un Berbec în acțiune, trecând peste orice obstacol cu încăpățânarea unui detectiv.

Horoscop 27 octombrie 2019 Taur

Obișnuiți să analizeze totul, în cele mai mici detalii, Taurii ar trebui să reînvețe cum să se bucure de micile plăceri ale vieții – o carte, o plimbare în aer liber, o discuție cu un prieten vechi sau, de ce nu, câteva ore de leneveală. Prea multă agitație strică, iar problemele nu se vor rezolva dacă te gândești mereu la ele. De altfel, unele nu se rezolvă niciodată, e inutil să te stresezi constant. Partea bună e vin vești extraordinare cu privire la bani!

Horoscop 27 octombrie 2019 Gemeni

Gemenii vor avea o zi plină de surprize romantice. Astrele țin să le fie camarazi de nădejde și complici pe plan sentimental. O nouă cunoștință i-ar putea da peste cap pe nativii din Gemeni, chiar și pe cei ce nu mai credeau în dragoste la prima vedere. Se anunță clipe interesante, să vă pregătiți sufletește!

Horoscop 27 octombrie 2019 Rac

Racii ar putea fi supuși unei tentative de manipulare. O persoană cu interese ascunse i-ar putea indemna să acționeze contrar propriului interes, folosindu-se de bunătatea și toleranța lor. Încearcă să ajungi, pe cât posibil, la miezul problemei. De ce ți se cere un anumit lucru? Este în interesul tău sau alții încearcă să-și rezolve problemele, însă fără a-și asuma responsabilitatea?

Horoscop 27 octombrie 2019 Leu

Veți avea un conflict cu o persoană cu care vă întâlniți în fiecare zi. Poate fi cineva de la locul de muncă sau chiar cineva din familie. Este timpul să învățați să faceți un compromis pentru a salva o relație foarte bună. Lăsați de la voi dacă aveți cea mai mică îndoială că ați putea greși și veți demonstra tuturor că sunteți o persoană minunată. Lucrurile mici sunt cele care fac diferența și care pot schimba lumea!

Horoscop 27 octombrie 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară vor primi, în această perioadă, numeroase acuzații, unele dintre ele nefondate. Vă veți simț încolțiți și totodată veți simți că nu puteți să explicați cu acuratețe pentru a putea fi înțeleși. Nu disperați și, acolo unde este cazul, pur și simplu evitați să aveți o reacție. Nu vă enervați pentru că nimeni și nimic nu merită să vă irosiți timpul sau chiar să vă stricați sănătatea.

Horoscop 27 octombrie 2019 Balanţă

Astăzi veți fi înconjurați de foarte mulți prieteni și veți fi în centrul atenției. Chiar dacă totul este ceva nou pentru vo și nu sunteți obișnuiți să… străluciți, acum este momentul să profitați și să ieșiți la lumină. Veți câștiga numeroase noi relații de prietenie și poate chiar un nou capitol în viața personală. Nici locul de muncă nu este ignorat și ați putea avansa cu ușurință, mai ales acum când sunteți atât de populari.

Horoscop 27 octombrie 2019 Scorpion

Un vechi prieten vă va pune răbdarea la mare încercare și veți fi la un pas de a strica totul. Temperamentul vostru vulcanic și reacțiile acide nu vă vor fi de folos în această situație și poate ar fi mai bine să fiți voi primii care fac un pas înapoi. Nu veți fi cu nimic mai prejos, ci dimpotrivă veți da dovadă de multă maturitate și inteligență. Dacă nu veți reuși să vă stăpâniți, soluția este una singură: Dracarys.

Horoscop 27 octombrie 2019 Săgetător

Precauția ar putea fi cel mai bun aliat pentru Săgetători în această zi de sâmbătă. E posibil să vă treziți într-o dispută cu cineva apropiat și riscați să treceți prin momente tensionate. Ca să evitați escaladarea emoțiilor, încercați să discutați, să explicați celeilalte persoane, pentru a aplana conflictul. Sau, dacă este posibil, plecați, recomandă horoscopul.

Horoscop 27 octombrie 2019 Capricorn

Așteptările pe care le au astăzi nativii din Capricorn de la o persoană apropiată s-ar putea să fie prea mari. Există astfel riscul ca o promisiune care v-a fost făcută să nu fie dusă la îndeplinire. Ar fi bine să încercați să depășiți rapid acest moment nefericit, pentru că, spre seară, veți primi vești bune, spune horoscopul.

Horoscop 27 octombrie 2019 Peşti

Pentru Pești, e o zi potrivită pentru relaxarea și odihna de care aveți nevoie. Puteți lenevi acasă sau puteți ieși cu prietenii în oraș sau într-o scurtă călătorie recreativă. Dacă însă simțiți nevoia unei activități astăzi, ar fi bine să nu o îndepliniți singuri. Puteți apela la ajutorul unui prieten și veți descoperi că e mai avantajos, spune horoscopul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.