Omul PSD a fost trădat! Ciolacu schimbă candidații la primării. Omul PNL s-a înțeles cu Firea. Dovada Foto
Omul PSD a fost trădat! Ciolacu schimbă candidații la primării. Omul PNL s-a înțeles cu Firea. Dovada Foto
Ultima Ora Politic

Omul PSD a fost trădat! Ciolacu schimbă candidații la primării. Omul PNL s-a înțeles cu Firea. Dovada Foto

Cristian Popescu, PNL, viceprimarul Sectorului 2 din Capitală, a fost refuzat de cei de la USL ca și candidat al alianței cu liberalii pentru postul de primar al sectorului.

Popescu, PNL, a declarat că el va candida ca independent, susținut de orice formațiune politică pentru acest post, întrucât, este proiectul său politic.

Omul PSD a fost trădat! Ciolacu schimbă candidații la primării. Omul PNL s-a înțeles cu Firea. Dovada Foto 11

Acesta, s-a întâlnit joi, cu Primarul Genaral al Capitalei, Gabriela Firea și au stabilit, ca aceasta să-l susțină în realizarea mai multor proiecte legate de Sectorul 2.

PSD, al cărei candidat la fotoliul de edil șef al Bucureștiului este Firea, l-a nominalizat pe, Neculai Onțanu, drept candidat la sectorul 2. Surse politice din PSD afirmă că, Onuțanu, nu va mai fi cel care se va bate din partea social-democraților pentru această Primărie, ci, liberalul Cristian Popescu.

Omul PSD a fost trădat! Ciolacu schimbă candidații la primării. Omul PNL s-a înțeles cu Firea. Dovada Foto 12
INCREDIBIL! Onțanu revine în PSD! Candidează la Primărie. Vezi toți candidații pentru București

Firea, a făcut publică discuția cu Popescu și a pus pe facebook, fotografii de la întâlnirea ei cu Popescu.

”În timp ce liderii unor partide au pierdut săptămâni intregi în negocieri privind sinecuri, avantaje, locuri pe liste și posturi în administrație, eu am continuat să-mi dedic timpul lucrurilor care contează cu adevărat pentru oameni, care le fac viața mai bună sau mai ușoară.

M-am întâlnit azi cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, cu care am avut o discuție aplicată despre o serie de proiecte benefice pentru bucureșteni.

Împreună, am identificat modul în care Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 pot colabora pentru punerea în practică a unor proiecte privind sistemul de termoficare, l-am asigurat pe dl viceprimar că zonele deficitare din sectorul 2 vor fi prioritizate corespunzător în programul de reabilitare, precum și de sprijinul Termoenergetica pentru derularea unui proiect-pilot privind construirea unor centrale termoelectrice de cvartal ca soluție alternativă pentru zonele situate la distanță mare de CET-uri.

Omul PSD a fost trădat! Ciolacu schimbă candidații la primării. Omul PNL s-a înțeles cu Firea. Dovada Foto 13

De asemenea, am dat asigurări că Trustul Metropolitan și Compania de Consolidări depun eforturi susținute astfel încât Pasajul Doamna Ghica să fie finalizat în această toamnă.

Chiar dacă în acest moment lucrările produc un disconfort locuitorilor din zonă, finalizarea acestei investiții va contribui direct la fluidizarea traficului în zonă și, implicit, la reducerea nivelului de zgomot și de poluare.

Tot legat de infrastructura rutieră, Primăria Capitalei sprijină proiectul sectorului 2 de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare, ceea ce va asigura atât fluidizarea traficului, cât și un număr sporit de locuri de parcare.

Omul PSD a fost trădat! Ciolacu schimbă candidații la primării. Omul PNL s-a înțeles cu Firea. Dovada Foto 14

O atenție deosebită va fi acordată zonei Pipera, unde infrastructura stradală nu a ținut pasul cu dezvoltările imobiliare și este necesară o reconfigurare a rețelei de străzi.Dl. viceprimar Popescu mi-a prezentat ambițiosul program de modernizare a infrastucturii școlare din sector.

Dat fiind faptul că pandemia SARS COV2 a afectat, prin măsurile de distanțare necesare, capacitatea creșelor și grădinițelor, am luat decizia să construim în această toamnă, prin Direcția de Asistență Socială a Primăriei Capitalei mai multe grădinițe și creșe sociale, dintre care una în sectorul 2, în zona bd. Ferdinand.

Nu în ultimul rând, am discutat despre amenajarea în zona Valea Saulei a unui parc în suprafață de 173 de hectare, care va transforma un imens teren viran într-un adevărat plămân verde al Capitalei”, a scris Firea pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii