Guvernul va modifica joi prin ordonanță de urgență legea sănătății. Vezi ce se schimbă la concediul medical
Ultima Ora Sănătate

Haos la Spitalul Fundeni. Cum s-au pregătit pentru vizita Sorinei Pintea și prin ce au trecut pacienții

O vizită a ministrului Sănătății a alertat personalul de la Spitalul Fundeni din București, care a ales să facă instrucție cu pacienții. Un martor a relatat întocmai cum s-au petrecut lucrurile și cum au fost bolnavii scoși în pijamale, cu tot cu bagaje, pe holurile Institutului. ”Și să nu cumva să prind genți sub pat ca la Constanța!” O pacientă cu batic, neînțelegând nimic: ”Păi eu sunt din Huși…”, scrie fanatik.ro

Vizita la Spitalul Fundeni a Sorinei Pintea a adus instrucția pacienților

Scene de neimaginat la Institutul Fundeni din București. Cu ocazia unei vizite a ministrului Sănătății, pacienții au primit o adevărată instrucție. Aceștia au fost scoși în pijamale, cu bagaje, pe holurile spitalului. Mădălina Roșca, martoră a situației de necrezut, a povestit cu lux de amănunte cele petrecute.

“Astăzi la Spitalul Fundeni din București: isterie generalizată. Se auzise cum că ministresa sănătății își va continua pelerinajul de campanie electorală, episodul pelerinelor de unică folosință, și pe acolo. Asta după vizita spontană la Spitalul Județean din Constanța, de ieri, unde a făcut poze cu halatul pus incorect, și s-a plâns de mizerie și de lipsa halatelor și papucilor de unică folosință.”

“Stres, angajate agățate precum Supermen”

“Ce s-a întâmplat azi la Fundeni? Tone de halate apăruseră în toate colțurile, pe toate holurile și în toate gunoaiele. Stres, angajate agățate precum Supermen ca să spele ferestrele și pe exterior, în grabă mare, lenjerii curate, și pacienți ținuți cu orele pe coridoare, pentru ca în saloane să se pregatească o posibilă vizită ministerială.

O asisentă șefă urlă la bolnavele care așteptau în agonie, în picioare, deja de jumătate de zi, ca să se termine curățenia generală și să poată fi internate.”

Aceasta mai mărturisea că cei care nu au găsit pungi în care să-și depoziteze lucrurile, umblau haotic pe holuri cu medicamentele și rufele pe care le aveau la ei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.