Teodorovici l-a dat afară de la ANAF pe fostul ministru de Finanțe
Teodorovici este în corzi. ”Țara e în faliment, nu mai știe de unde să mai cârpească”
Ultima Ora Economic

Guvernul PSD-ALDE a rămas fără bani. Împrumut de 3,5 miliarde de euro. ”PSD împinge România în groapă”

Guvernul PSD-ALDE a rămas fără bani. Împrumut de 3,5 miliarde de euro. ”PSD împinge România în groapă”

Deputatul USR, Cosette Chichirău spune că situația financiară a României este în acest moment mult mai gravă decât se credea. Guvernul PSD-ALDE s-ar pregăti de un împrumut suplimentar de 2.5 miliarde euro, după cel anunțat la începutul săptămânii. 

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat oficial la începutul săptămânii că Guvernul va împrumuta un miliard de euro de pe piața internă. Deputatul Cosette Chichirău spune că situația este mult mai gravă de atât, iar actualul Guvern vrea să se împrumute din nou, de această dată de pe piețele externe. Suma ar fi de 2.5 miliarde euro.

„Guvernul PSD a rămas fără bani! E mult mai grav decât credeam pentru că, în afară de miliardul de euro pe care vrea să-l împrumute de pe piața internă, Eugen Teodorovici mai vrea să împrumute alte 2,5 MILIARDE EURO de pe piețele externe.

PSD împinge România în groapă și îi îndatorează pe copiii copiilor noștri. Generații întregi vor munci ca să plătească incompetența acestui guvern!” este mesajul lui Cosette Chichirău.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.