Grațiela Gavrilescu aruncă bomba. A dat verde la ucis urși și lupi
Grațiela Gavrilescu, făcută praf de liderii ALDE. ”Lipsă de caracter, loialitate, trădare, șantaj”
Ultima Ora Politic

Grațiela Gavrilescu, făcută praf de liderii ALDE. ”Lipsă de caracter, loialitate, trădare, șantaj”

Grațiela Gavrilescu, care a acceptat să fie propusă ministru în Guvern, este atacată pe Facebook de mai mulți lideri ai ALDE. „Lipsă de caracter, lipsă de loialitate, trădare și chiar șantaj”, scrie despre Gavrilescu liderul ALDE Alba.

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, scrie despre Grațiela Gavrilescu că „vorbește de predarea ALDE. Doamne ce prostii învață oamenii ăștia de la PSD. Câte minciuni grosolane sunt în stare să debiteze. I-au spălat pe creier, ce mai. Dna Gavrilescu, dumneavoastră și celelalte conserve ale PSD din ALDE ați desființat grupurile ALDE de la Camera Deputaţilor și Senat. Dumneavoastră dna Gavrilescu v-ați vândut pentru o funcție de ministru. O doamne ce vremuri trăim, ca tocmai cea care se bătea cu pumnul în piept că e mare liberală să ajungă unealta PSD-ului”.

Ioan Lazăr adaugă: „Urât din partea unei doamne. Lipsă de caracter, lipsă de loialitate, trădare și chiar șantaj. P. S. Dacă aveți onoare doamnă Gavrilescu, dați-vă demisia azi din Parlamentul României, așa cum ați asumat în 2016 prin angajamentul luat în fața colegilor. Dacă nu vă amintiți, vă reîmprospătez eu memoria”.

La rândul său, președintele ALDE Teleorman, deputatul Calota Florica Ica, susține că ar caracteriza „toată disperarea cu care atacă Gavrilescu ALDE” prin „Revoluționara Grațiela Gavrilescu și disperarea ei după funcții”.

Președintele ALDE Teleorman este de părere că Grațiela Gavrilescu are o „dorință nemărginită de a ocupa o funcție, de a fi ministru”.

„Un episod asemănător l-am mai trăit cu dna Gavrilescu în 2017. La acea vreme, ministru al Mediului din partea ALDE a fost numit Daniel Constantin, ceea ce a însemnat că dna Gavrilescu a rămas pe din-afara guvernului. Era capabilă la vremea respectivă să rupă ALDE în două doar pentru a fi ministru. După ce postul de la mediu a fost liber, dna Gavrilescu, dând din coate și spunând că i se cuvine, a cerut postul de ministru. Încep să înțeleg de ce a venit ea alături de Călin Popescu Tăriceanu în 2014. Nu convingerea liberală, nu atașamentul ei față de valorile promovate de acesta. Nu, doamna Gavrilescu a venit alături de Călin Popescu Tăriceanu pentru că știa că PLR la vremea respectivă va fi la guvernare. Și, pentru că a fost mama revoluției de la Prahova, a susținut din nou că i se cuvine postul de ministru al Mediului. Cei care cred că dna Gavrilescu face toată această acțiune împotriva ALDE din convingeri politice se înșală. Sunt încă de la începuturile ALDE alături de Călin Popescu Tăriceanu și nu am auzit-o măcar o dată apărând drepturile și libertățile cetățenilor. Mai mult, ca ministru, în 2 ani și jumătate a lipsit complet comunicarea cu privire la ce a făcut la minister. Pentru doamna Gavrilescu conta să fie pe funcție. Acum, dna Gavrilescu vrea cu orice preț să îi arate fidelitatea dnei Dăncilă pentru a o ține pe mai departe propunere de ministru într-un guvern muribund. Asta vrea doamna Gavrilescu: funcții! Cât mai multe!”.

Marian Niță, Marian Cucșa, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă și-a depus demisiile din grupul ALDE al Camerei Deputaților și vor activa ca deputați neafiliați. Ca urmare a gestului, ALDE a rămas fără numărul necesar de 10 aleși pentru a forma un grup.

Miercuri, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că, în urma desființării grupului deputaților ALDE, forurile statutare ale partidului au decis că va fi solicitată crearea unui grup mixt și la Camera Deputaților, alături de Pro România, la fel cum a fost cerut și la Senat.

Și la Senat ALDE a rămas fără grup. Călin Popescu Tăriceanu a depus o solicitare de a fi înființat grupul mixt cu Pro România, numit „Democrația”. Cererea a fost trimisă spre analiză la Comisia de Regulament.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii