Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Ultima Ora Justiție Politic Social

Grapini a explodat de nervi: Cum își permite Manfred Weber să critice PSD?

Europarlamentarul Maria Grapini s-a dezlănțuit la adresa lui Manfred Weber, candidatul PPE la șefia Comisiei Europene. Grapini îl somează pe acesta să nu se amestece în treburile interne ale României.

„După ce a intervenit brutal și fără nici un drept în procesele în derulare din România cerând guvernului României să sisteze procese în derulare, Weber, pretendent la șefia Comisiei Europene din partea grupului popularilor, cere tăierea fondurilor europene pentru Romania.

Domnule Weber nu ajunge Brexit? Nu ajunge că în Franța crește partidul doamnei Le Pen? Vreți să distrugeți UE?

Consider că este inadmisibil, chiar dacă este campanie, ca un lider de grup politic să inducă teme false care pot influiența decizia cetățenilor europeni!

România este un partener corect față de UE. Cer ca și UE să fie la fel! Cereți tăierea fondurilor europene pentru Austria care încalcă prevederile europene privind drepturile cetățenilor europeni!

România este membru cu drepturi egale cu celelalte state și cer să respectați acest lucru, dumneavoastra domnule Weber si oricare lider european”, scrie Maria Grapini pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.