Gheorghe Popescu: Cred că va fi cel mai spectaculos play-off în 2023, de până acum
Gheorghe Popescu: Cred că va fi cel mai spectaculos play-off în 2023, de până acum
Ultima Ora Economic Justiție

Gică Popescu e în stare de șoc. Teodorovici îi dă o lovitură cruntă ”Baciului”

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gică Popescu va fi executat silit, din cauza unei afaceri pe care a început-o în 2010 şi care s-a dovedit a fi un eşec.

Potrivit Pro Sport, Popescu, poreclit „Baciul” a împrumutat două milioane de euro de la o bancă turcească pentru deschiderea unui bazar în cartierul Rahova. Investiţia totală s-a ridicat la suma de 10 milioane de euro, însă lucrurile nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit Popescu.

În cele din urmă, afacerea a intrat în faliment, iar acum Gică Popescu este bun de plată.

Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, azi, 12.04.2019,. Încheiere finală (dezinvestire)„, a fost sentinţa instanţei.

În urmă cu 9 ani, când a deschis bazarul, Gică Popescu explica care este ideea de la care a plecat afacerea sa.

„Oamenii din ziua de azi nu mai merg la muzee, dar se duc la mall. Noi am dorit să reedităm ceea ce se întâmpla aici acum 100 de ani, când ţăranii veneau cu căruţele şi vindeau direct din ele. Am adus istoria în prezent”, spunea fostul internaţional.

Popescu spera ca spaţiul de 7.000 de metri pătraţi să fie plin de tarabe, care erau închiriate pentru 30 de euro pe lună, unde ţăranii să-şi vândă marfa.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.