Restricții de circulație în București, în zona Ghencea
Restricții de circulație în București, în zona Ghencea
Sport Ultima Ora

Ultima Oră. Restricții de circulație în București, în zona Ghencea, pentru semifinala U21, Spania-Ucraina

Traficul rutier va fi restricţionat progresiv, miercuri, în zona stadionului Ghencea din Capitală, unde va avea loc, începând cu ora 22,00, partida de fotbal Spania – Ucraina, în cadrul Semifinalei Campionatului European de Fotbal Under 21.

În data de 05 iulie a.c., începând cu ora 22.00, pe Stadionul „Steaua – Ghencea”, se va desfășura partida oficială de fotbal dintre echipele reprezentative SPANIA-UCRAINA, în cadrul Semifinalei Campionatului European de Fotbal Under 21 (EURO 2023 – U21).

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va restricționa progresiv, după cum urmează:

  • în data de 05 iulie a.c., începând cu ora 09.00, până la încheierea meciului, restricționarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 și aleea de acces VIP în incinta Complexului Sportiv “Steaua-Ghencea” și permiterea circulației auto în ambele sensuri pe acest trotuar;

  • în data de 05 iulie a.c., începând cu ora 16.00, până la încheierea meciului, restricționarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 și alveola din fața intrării în Complexul Sportiv “Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă);

  • în data de 05 iulie a.c., începând cu ora 19.00, în funcție de numărul de participanți, restricționarea graduală a traficului rutier pe Bd. Ghencea și pe străzile care acced către acesta, cu excepția riveranilor, între Str. Constantin Titel Petrescu și Str. Brașov, precum și pe Str. Brașov, între Bd. Ghencea și Bd. 1 Mai.

  • din data de 05 iulie a.c., începând cu ora 07.00, până la încheierea meciului, se va interzice staționarea mijloacelor auto în alveola din fața intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă).

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înțeleasă de către conducătorii de autovehicule”, anunță Brigada rutieră.

Stadionul Steaua din București
Stadionul Steaua din București

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.