Gata! Au bătut palma. Alianța care o va distruge pe Firea! Șoc la PSD! FOTO 1
Ultima Ora #gabriela firea firea Politic

Gata! Au bătut palma. Alianța care o va distruge pe Firea! Șoc la PSD! FOTO

PNL și USR fac primul pas concret pentru o înțelegere în București la alegerile locale. Ludovic Orban și Dan Barna au avut marți dimineață o întâlnire clarificatoare.

Potrivit unor surse politice, liderul USR i-a spus șefului PNL că își dorește o Alianță în București, lucru agreat și de liberali.

Înainte de a pune pe hârtie numele candidaților pentru sectoare și a celor de pe listele la consilii, Barna a susținut că aceștia trebuie să treacă printr-un filtru de integritate. Potrivit surselor citate, Ludovic Orban a fost de acord în principiu.

ALERTĂ. Guvernul Orban a luat Decizia. Adio pensii speciale. Legea adoptată de Parlament
ALERTĂ. Guvernul Orban a luat Decizia. Adio pensii speciale. Legea adoptată de Parlament

Cei doi au convenit însă ca discuțiile să continue concret în momentul în care vor veni rezultatele sondajelor comandate de liberali în București. De asemenea, Barna și Orban au convenit ca USR-PLUS și PNL să colaboreze punctual în țară unde organizațiile se înteleg pentru susținerea unor candidați.

Discuțiile au fost mai relaxate decât în urmă cu o săptămână, când Ludovic Orban a propus tranșant ca împărțirea primăriilor că fie 4 la 2 în favoarea liberalilor care vor să dea o primărie de sector PMP, hotnews.ro.

La Primăria Capitalei va candida Nicușor Dan împotriva Gabrielei Firea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.