Garda de corp a lui Dragnea în conducerea PSD. Dăncilă îl păstrează în Guvern 1
Garda de corp a lui Dragnea în conducerea PSD. Dăncilă îl păstrează în Guvern
Ultima Ora Politic

Garda de corp a lui Dragnea în conducerea PSD. Dăncilă îl păstrează în Guvern

Liviu Alexa, proaspăt desemnat președinte al PSD Cluj, și-a ales și echipa executivă cu care vrea să facă reforma în filiala: mișcările sunt surprinzătoare. Pentru funcția de președinte executiv, Alexa l-a desemnat pe Adrian Mladinoiu, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, conform ziardecluj.ro

Puțini știu că Mladinoiu este clujean get-beget, a făcut școală generală la nr. 6 Mănăștur, că are pregătire militară solidă, fiind absolvent de Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, iar masterul și l-a dat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” cu Masterat ​Investigarea Fraudelor​ sau că este ​Doctorand la Facultatea de Filosofie a Universității ​București. Sau că a fost membru al ​Grupul Special de Protecție și Intervenție (G.S.P.I.) „Acvilă”, unitate de elită nu foarte cunoscută, dar  din care Ministerul de Interne a reușit să facă un instrument care în prezent poate să răspundă la toate tipurile de misiuni antiteroriste. Sau că este fost sportiv de performanță, cucerind și azi medalii de aur la atletism în competițiile Masters destinate sportivilor retrași din activitate.

„Adrian Mladinoiu este un om pe care mă pot baza oricând să reprezinte corect Clujul în față liderilor PSD, să sprijine Clujul pe partea de organizare, să pună umărul la reclădirea organizației alături de mine și de Mihai Mocanu, care va fi secretarul executiv, un om cu multă experiență în consultanță politică. Le mulțumesc că au acceptat să vină în echipa mea”, a declarat Liviu Alexa.

Garda de corp a lui Dragnea în conducerea PSD. Dăncilă îl păstrează în Guvern 2
Sursă foto: ziardecluj.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.