Paul Stănescu: PSD „a pierdut dezastruos” alegerile europarlamentare, dar va câștiga prezidențialele
PSD își răsplătește liderii. Vot de încredere pentru Paul Stănescu după ce a refuzat moțiunea
Ultima Ora Politic

Gândire marca PSD. ”Votez ce spune partidul”

Paul Stănescu a declarat că la Congresul PSD de sâmbătă va vota „ce spune partidul”, întrebat dacă o va vota pe Viorica Dăncilă prezidențiabilul partidului, că „va vota ce spune partidul”. Liderul PSD Olt a adăugat că organizația pe care o conduce va face campanie pentru candidatul formațiunii.

Întrebat dacă o va vota sâmbătă la Congres pe Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale, Paul Stănescu a răspuns: „Mâine (sâmbătă – n.r.) la Congres votez, cum să nu votez”.

Chestionat mai departe dacă fi un vot împotriva lui Dăncilă, Stănescu a precizat că va vota „ce spune partidul”.

Acesta a mai afirmat faptul că organizaţia PSD Olt va face campanie pentru candidatul partidului la prezidențiale și crede că formațiunea va câștiga alegerile.

Partidul Social Democrat se va reuni în Congres, sâmbătă, de la ora 11:00, pentru a lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale. Paul Stănescu Stănescu s-a opus în trecut candidaturii lui Dăncilă la prezidențiale, el susținând-o pe Gabriela Firea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii