Arestări în PSD! Omul lui Dragnea și Dăncilă dus la Pușcărie! Urmează dezvăluiri. FOTO
Șoc în PSD. Val de Revoltă împotriva lui Dăncilă. Un grup de parlamentari fac anunțul decisiv pentru soarta Guvernului Orban
Ultima Ora Politic

Gafă marca Dăncilă. Gramatica îi dă dureri de cap aspirantei la președinție. Video

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a făcut, din nou, un dezacord, în timpul declaraţiei de presă susţinută la ieşirea de la Biroul Electoral Central, unde şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

Gafă Dăncilă

Nicio mamă să nu-i fie frică! Guvernul Vioricăi o să pică!

Publicată de Marian Petrache pe Joi, 19 septembrie 2019

Premierul a ieşit, în aplauzele susţinătorilor, după depunerea celor peste 1,4 milioane semnături. Ea a declarat că doreşte să fie preşedintele tuturor românilor.

„Am convingerea că avem nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă din această țară să nu-i mai fie frică ( sic!) că nu va mai primi salariul sau alocaţia”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă Momentul a fost folosit de preşedintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrche, care a ironizat-o pe şefa PSD. „Nicio mamă să nu-i fie frică! Guvernul Vioricăi o să pică! „, a scris Petrache, pe Facebook.

Nu este prima gafă de acest fel a premierului Viorica Dăncilă. Printre cele mai celebre se află şi dezacordul: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.