VIDEO. INCREDIBIL. ALERTĂ. Viorica Dăncilă îi CEARTĂ pe parlamentarii europeni. Îl Apără pe Dragnea și pe Carmen Dan
Dăncilă, întrevedere cu președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen
Ultima Ora Politic

GAFĂ COLOSALĂ făcută de Viorica Dăncilă. A inventat MAȘINA TIMPULUI

GAFĂ COLOSALĂ făcută de Viorica Dăncilă. A inventat MAȘINA TIMPULUI

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a trimis un comunicat de presă în care a anunțat despre discuțiile pe care le-a avut cu președintele Klaus Iohannis.

Gafa colosală a acesteia a fost că, în locul datei de astazi, 18 IULIE 2018, prim-ministrul a stabilit data întâlnirii cu 3 luni în urmă, și anume 18 APRILIE 2018.

Aveți aici comunicatul oficial :

”Azi, 18 aprilie, Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu Președintele Klaus Werner Iohannis, în cadrul căreia au fost abordate aspecte legate de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, atât în ceea ce privește stadiul pregătirii dosarelor și a temelor de interes, cât și referitor la aspectele tehnice, de infrastructură și program.

Au fost trecute în revistă prioritățile incluse în Programul de lucru al Președinției Române la Consiliul UE și s-a discutat pe marginea calendarului acțiunilor pe care Guvernul are în vedere să le organizeze în prima parte a anului viitor.

În context, a fost evidențiat obiectivul României de a contribui, de o manieră constructivă, la definirea și promovarea interesului comun european, la asigurarea unității și coeziunii între statele membre precum și la reapropierea cetățenilor de Uniunea Europeană.

Prim-ministrul a prezentat, totodată, principalele obiective pe care România și le va asuma, în calitate de viitoare Președinție a Consiliului UE, în raport cu o serie de dosare europene majore și a reafirmat angajamentul Guvernului de a contribui activ pe durata mandatului la identificarea unui consens, la luarea unor decizii importante cu privire la temele și dosarele aflate pe agendă, precum și nevoia de a asigura un răspuns adecvat la noile realități și provocări cărora Uniunea și statele membre trebuie să le facă față.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.