Gabriela Firea și Robert Negoiță, amenințați cu excluderea din PSD, dacă nu își țin gura
Ultima Ora Politic

Gabriela Firea și Robert Negoiță, amenințați cu excluderea din PSD, dacă nu își țin gura

Codrin Ștefănescu a declarat că în ședința CEX a PSD s-a discutat despre excluderea lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, din partid. Marian Oprișan e cel care i-a reproșat lui Negoiță atacurile la adresa conducerii și a Guvernului și l-a amenințat că dacă ele vor continua, va cere excluderea sa din PSD. În plus, primul pas va fi făcut: Negoiță va fi revocat de la președinția Asociației Municipilor din România.

În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, Ștefănescu a declarat că primarul general urmărește să fie exclusă din PSD.

”Vor mai aveam loc două rânduri de întâlniri, astăzi și mâine. Legat de demitere, Marian Oprișan a spus că dacă se mai întâmplă să facă declarații care aduc prejudicii de imagine, va cere excluderea din partid. Vizavi de funcția de președinte al Asociației Municipilor, Oprișan a spus că va cere revocarea. Această propunere s-a lăsat cu apaluze. Ne-am săturat să vedem scrisori deschise, tot felul de reproșuri în presă.

Doamna Firea vrea să fie exclusă din partid și vrea să găsească motive pentru ca toți colegii din CEX să o dăm afară. Nu o dăm afară. Ea trebuie să facă ceea ce a promis pentru bucureșteni. Dacă vrea să candideze la președinția României, să îi anunțe pe români și pe bucureșteni.

Noi am fi vrut să facem un anunț legat de buget care viza milioane de români, iar președintele a venit cu această propunere, de tăiere a bugetelor serviciilor secrete”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.