Gabriela Firea reacție dură după ce Alința PNL-USR-PLUS și a anunțat candidații la Primăria Capitalei și la cele de sector. ” Abuz de funcție! Abuz de putere”
Gabriela Firea reacție dură după ce Alința PNL-USR-PLUS și a anunțat candidații la Primăria Capitalei și la cele de sector. ” Abuz de funcție! Abuz de putere”
Ultima Ora #primarul general firea Politic

Gabriela Firea reacție dură după ce Alința PNL-USR-PLUS și a anunțat candidații la Primăria Capitalei și la cele de sector. ” Abuz de funcție! Abuz de putere”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu este prea bucuroasă că Alianța PNL-USR-PLUS îl va susține pe Nicușor Dan la funcția de edil al Bucureștiului.

Firea a avut prima reacție, printr-o postare pe Facebook, după prezentarea candidaților comuni PNL-USR-PLUS pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector.

Gabriela Firea reacție dură după ce Alința PNL-USR-PLUS și a anunțat candidații la Primăria Capitalei și la cele de sector. ” Abuz de funcție! Abuz de putere” 11

” Dar ce mai lupta Guvernul noaptea cu noul virus! Priviți!! Abuz de funcție! Abuz de putere! Abuz de încredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid!

În stânga (sus) acum câteva zile, o delegație Sanitas, cu multe probleme rămase nerezolvate de către guvernanți.

În dreapta (jos) o delegație politică, venită aseară să joace pacanele la Guvern! În aceeași sala!Dacă mai aveam cu toțîi vreo speranța că acest guvern lucrează de dimineață până seară în interesul românilor, una mică, mică, această s-a năruit definitiv!

Gabriela Firea reacție dură după ce Alința PNL-USR-PLUS și a anunțat candidații la Primăria Capitalei și la cele de sector. ” Abuz de funcție! Abuz de putere” 12

Caz unic în lume, raportat la țările democratice, nu la dictaturi, clădirea Guvernului din Piață Victoriei – cea care ar trebui să fie laboratorul deciziilor bune pentru toți românii, indiferent de regiune istorică, vârstă, profesie, confesiune, opțiuni politice – a fost pângărita prin transformarea acesteia în loc de tranzacțîi politice murdare, în detrimentul cetățenilor.

În sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegațiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici – din ce în ce mai puțini -, au fost chemați politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în București!Să ținem cu toțîi minte această fotografie!

ALERTĂ. Guvernul Orban a luat Decizia. Adio pensii speciale. Legea adoptată de Parlament
ALERTĂ. Guvernul Orban a luat Decizia. Adio pensii speciale. Legea adoptată de Parlament

În ea este și un anume domn Vlad, relaxat, pentru că și-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sănătate și social!

Adică lupul paznic la oi! Dacă în 4 ani de zile, prin investițîi consistente în spitalele din Capitală, acestea arată net superior spitalelor Ministerului Sănătății, se pregătește să vină pe turnantă nepotul unchiului, cu afaceri în domeniu, să facă ce știe el mai bine! Pentru o mâna de oameni, privilegiați, nu pentru toți bucureștenii.

Gabriela Firea reacție dură după ce Alința PNL-USR-PLUS și a anunțat candidații la Primăria Capitalei și la cele de sector. ” Abuz de funcție! Abuz de putere” 13

Să ne așteptăm la privatizatea sistemului de sănătate, la tarife pe care nu și le pot permite decât cei cu venituti foarte mari, la achizițîi îndreptate către firmele de casă!

La blocarea transplantului, așa cum a mai făcut că ministru!Iar în domeniul social, să fie eliminate “pomenile” acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilități, pentru gravide, nou-născut, cupluri infertile, analize genetice pentru afecțiuni oncologice etc.

 

Asta ne așteaptă pe toți! Asta s-a tranzacționat aseară, la masă guvernului! Un candidat la Primărie interesat doar să dea în judecată cetățeni și investitori pentru presupuse vicii urbanistice și un candidat de viceprimar care vrea să facă inaccesibilă sănătatea pentru cei cu venituri mici și medii!

Norocul nostru, al tuturor, este că Dumnezeu nu doarme niciodată și că cetățenii sunt muuult mai inteligenți decât îi cred acești politicieni care joacă albă – neagră în sediul guvernului!

 

#AbuzDePutere

#FolosireaResurselorPublice

#TranzactiiPoliticeMurdare

#VorSaPrivatizezeSanatatea”, scrie Firea.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii