Declarații halucinante: Gabriela Firea s-a întors în PSD ca să ceară bani pentru afacerile ei din Primărie
Primăria Capitalei vrea să dubleze taxa de promovare turistică
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Gabriela Firea o ține langa cu boala ei ciudată: O mână criminală i-ar fi băgat o sârmă în colon

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a ieșit din nou la România TV, duminică seară, pentru a vorbi despre boală ei. Ea a sugerat iar  s-a atentat la viață ei.

”Vreau  aduc o lămurire la ce s-a zis mai devreme. S-a spus  e vorba de o afecțiune foarte rară. Niciunul dintre cei doi profesori din Londra nu a mai întâlnit-o. Este un mister total. Ne rugăm la Dumnezeu  țînă cu bine operația de la finalul lunii iunie și  nu se mai repete niciodată această experiențăSurpriză a fost  niciunul dintre cei doi profesori din Londra, deși sunt specialiști în afecțiuni gastrointestinale rare, nu a mai avut un astfel de pacient. De aceea, ne punem tot felul de întrebări de cum mi s-a întâmplat așa ceva tocmai mie, fix în ultimele luni”, a declarat telefonic Gabriela Firea la România TV.

În acest timpîn studio, s-a aflat Florentin Pandelecare a vorbit și el despre boală soției sale.

Echipa care a făcut intervențiile chrurgicale a dorit  aibă și o altă opinie. Joi s-a făcut un set de analize la Spitalul Universitar din LondraConsultația a costat 300 de lire. Sâmbătă am făcut o vizită la o clinică privată iar doctorul a zis  nu știe ce a generat această boalăUltima intervenție chirurgicală va fi făcută în România la sfârșitul lunii iunie pentru reconstrutia colonului”, a declarat Florentin Pandele.

Gabriela Firea s-a operat anul acesta și a susținut ulreior că medicul i-a scos o sârmă de patru centimetri din colon. Cum a ajuns sârma acolo? Firea a spus că o mână criminală a turnat o substanță specială pe sârmă, ar fi făcut-o mică, mică, ar fi pus-o, nu se știe cum, în mâncare, iar edilul Capitalei ar fi înghițit astfel sârma (mică, mică) fără să își dea seama. Ulterior, sârma a expandat în tubul digestiv și așa a a juns în colon.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.