Carmen Dan, MESAJ pentru români, de Centenar. ”Ne avem unul pe altul”
Ultima Ora Politic

FOTO. ULUITOR. Carmen Dan ÎȘI SALVEAZĂ oamenii. Mihai Chirică, pus sub urmărire de procuri, a primit funcție în Parlament

FOTO. ULUITOR. Carmen Dan ÎȘI SALVEAZĂ oamenii. Mihai Chirică, pus sub urmărire de procuri, a primit funcție în Parlament

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ia măsuri în urma anchetei Parchetului General cu privire la incidentele din 10 august din Piaţa Victoriei. Comisarul şef Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii, a fost mutat din funcţie după ce a fost pus sub urmărire de procurori. Chirică rămâne secretar de stat, însă se va ocupa de relaţia cu Parlamentul.

FOTO. ULUITOR. Carmen Dan ÎȘI SALVEAZĂ oamenii. Mihai Chirică, pus sub urmărire de procuri, a primit funcție în Parlament 1

Mihai Dan Chirică le-a trimis prefecţilor un mesaj prin care anunţă schimbarea:

„Stimati colegi …. dragi prieteni !!!!

Incepand de astazi 26.09.2018 prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne am fost mutat pentru a-mi desfasura activitatea pe functia de Secretar de stat pentru Relatia cu Parlamentul si Relatii Internationale.

Tin sa va multumesc pentru tot ce am realizat impreuna pentru bunul mers al administratiei publice. Au fost momente grele si delicate pe care le am trecut impreuna si aici ma refer la inundatii, alunecari de teren , viscole …etc , momente pe care cu ajutorul Dumneavoastra le am depasit cu succes!

S-a muncit mult pentru ca serviciile de pasapoarte si inmatriculari sa raspunda asteptarilor cetatenilor, iar anul acesta am demonstrat impreuna ca putem sa avem servicii publice de calitate.

Acum la final de mandat pe aceasta functie doresc sa va urez succes in activitate si in ultimul rand multa putere de munca.

SERVIM PATRIA !

Va multumesc !

Cu aleasa consideratie,

MIHAI DAN CHIRICA”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.