FOTO Șocant. Un șarpe uriaș printre roșii pe rafturile din Kaufland. Oamenii au încremenit de frică 3
Ultima Ora Economic Social

FOTO Șocant. Un șarpe uriaș printre roșii pe rafturile din Kaufland. Oamenii au încremenit de frică

Vineri după masă, la un raion din magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe clienţii au avut surpriza să găsească printre cutiile cu roşii cherry… un şarpe.

Poza ne-a fost trimisă de un ascultător We Radio.

La solicitarea echipei We Radio Sfântu Gheorghe, compania ne-a răspuns că situaţia a fost remediată la câteva minute după ce a fost semnalată, marfa a fost retrasă iar zona a fost igienizată, o anchetă urmând să stabilească cum a ajuns şarpele printre produsele de pe raft.

Redăm mai jos răspunsul oficial al companiei

„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată.

Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.

Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.

În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.

Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”

FOTO Șocant. Un șarpe uriaș printre roșii pe rafturile din Kaufland. Oamenii au încremenit de frică 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.