Parlamentul European ne-a pus la zid: a adoptat rezoluția privind dezastrul statului de drept în România
Ultima Ora Politic

FOTO. Război românesc la Bruxelles. Scandal monstru în Parlamentul European

FOTO. Război românesc la Bruxelles. Scandal monstru în Parlamentul European

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenţia că europarlamentarul PNL Vasile Siegfried Mureșan fie nu cunoaște procedurile bugetare de la nivelul Uniunii Europene, fie a ales să mintă pentru capital politic în privința poziției României referitoare la amendarea bugetului în curs.

Viorica Dăncilă făcută PRAF de Siegfried Mureșan după ce a participat la deschiderea anului universitarFOTO. Klaus Iohannis avertizat de PSD din Parlamentul European. ”Să respecte Constituția” După ce europarlamentarul PSD Ciprian Tănăsescu a declarat în Plenul Parlamentului European de la Strasbourg că președintele Klaus Iohannis nu respectă Constituția României întrucât nu semnează revocarea șefei DNA Laura Codruța Kovesi din funcția de Procuror șef al DNA,

”Vasile Siegfried Mureșan, în calitatea sa de membru al Comisiei de resort din PE, ar trebui să știe că bugetul adoptat în Consiliul UE a fost agreat de toate statele încă din vară, iar amendamentele depuse ulterior trebuie discutate în plenara Parlamentului European din ultima săptămână a lui octombrie. Asta este procedura. Dacă Vasile Siegfried Mureșan nu știe acest lucru, avem în față un caz grav de incompetență.

Dacă europarlamentarul PNL cunoaște procedura, dar a ales să lanseze aceste atacuri la adresa Guvernului României, atunci înseamnă că minte deliberat opinia publică, în speranța obținerii de capital politic. Și asta este la fel de grav.

Astfel de atacuri gratuite, care denotă fie incompetență, fie rea-credință arată ce tip de oameni promovează PNL pentru a reprezenta România în Parlamentul European.

Îi reamintesc lui Vasile Siegfried Mureșan că, în timp ce el mimează grija pentru fermierii români, Guvernul României a anunțat deja o serie de măsuri concrete de sprijin financiar pentru crescătorii de porci ale căror animale au fost afectate de pesta porcină africană. De altfel, eforturile globale ale Guvernului au fost recunoscute chiar de către Comisarul european pentru Sănătate și siguranță alimentară” susține Răzvan Popa.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii