Foto. Mesaje de pe Everest și din ocean pentru români. ”Hai la vot” 1
Ultima Ora Politic Social

Foto. Mesaje de pe Everest și din ocean pentru români. ”Hai la vot”

Românii au pornit o adevărată campanie pentru a-și convinge compatrioții să iasă la vot pe 26 mai. Unii dintre ei au ajuns chiar pe Everest, sau chiar sub apă, pentru a face o fotografie cu acest mesaj, conform ziare.com

Mai exact, o tanara a dus mesajele #26mai si #hailavotpana la Marea Bariera de Corali. „Daca eu am reusit sa imi infunt frica de apa, sarind in ocean, tu ce scuza ai ca sa nu mergi la vot?! (…) Si da votul meu conteaza, pentru ca un coral e atat de mic incat abia se vede cu ochiul liber, dar impreuna, uniti, ei formeaza marea bariera de corali care se vede din spatiu! Impreuna reusim sa schimbam in bine, asa cum ne dorim!!!”, a scris pe Facebook Lacramioara Pop.

Irinel Ovidiu Necula a dus Alianta 2020 USR PLUS la inaltime, sarind cu parasuta cu afise USR PLUS in mana. Ba chiar i-a si provocat pe cei doi presedinti de partide, Dan Barna si Dacian Ciolos, sa sara cu parasuta.

„Cu ocazia asta lansez si o provocare catre cei doi presedinti, Dan Barna si Dacian Ciolos. In cazul fericit, in care #USRPLUS va scoate un rezultat bun la alegerile Europarlamentare ii provoc sa se urce in avion si sa sara pe bune, desigur, in tandem cu un instructor calificat.

#CineNuSare_NuVreaSchimbare. Uite inca un motiv in plus sa mergi la vot si sa votezi”, a scris Irinel Ovidiu Necula pe Facebook.

Dacian Ciolos a acceptat provocarea tanarului.

Fostul premier a scris pe Facebook ca daca Alianta 2020 USR PLUS va obtine peste 20% la alegerile europarlamentare va sari cu parasuta. La comentariul sau a fost transmis un mesaj si de pe pagina de Facebook Generatia Plus: „Dacian, cum doar 20%? Stim ca vrei mult sa saaaari, dar…peste 25%!”. In raspuns, Ciolos a sustinut ca: „La peste 25% sar o data pentru fiecare procent in PLUS”.Foto: Irinel Ovidiu Necula/Alianta 2020 USR PLUSNici Everestul nu a ramas strain in aceasta campanie. Ina Georgescu a dus mesajul USR-Plus tocmai la Everest Base Camp…

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.