dragnea pușcărie
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic Prezidențiale 2019

FOTO. Liviu Dragnea trăiește umilința vieții în pușcărie. Lovitura de grație vine din Parlament

Liviu Dragnea nu se aștepta niciodată ca să fie umulit în acest fel de oameni pe care chiar el i-a propulsat în funcții de conducere în România. Se vede că s-a înșelat amarnic, întrucât, în Parlament, unde PSD conduce Camera Deputaților, Dragnea a fost dat uitării în totalitate.

Concret, Dragnea a fost scos din toate cărțile politice ale României. După ce pe siteul oficial al Camerei Deputaților, fostul președinte al acestui for legislativ a fost trecut la capitolul ”foști parlamentari”, fără însă a se motiva de ce este fost deputat, lui Dragnea i-a venit rândul să fie scos și din istoria Parlamentului.

Mai exact, la Parlamentul României există obiceiul foarte frumos ca fiecare fost președinte al Senatului sau al Camerei Deputaților să aibă un tablou pus pe peretele de onoare, în care se specifică perioada în care a condus una dintre cele două Camere ale Legislativului.

Pe peretele pe care sunt prezentați foștii președinți ai Camerei Deputaților, lipsește tabloul ultimului conducător al acestei Camere a Parlamentului, Liviu Dragnea care i-a condus pe deputați doi ani de zile.

Interesant este faptul că, deși a fost și el băgat în închisoare, tot pentru fapte de corupție, un alt fost lider al PSD, Adrian Năstase are tablou pe peretele destinat foștilor președinți.

Ultimul președinte al Camerei Deputaților care are un tablou pe perete este fostul ministru al justiției Florin Iordache.

FOTO. Liviu Dragnea trăiește umilința vieții în pușcărie. Lovitura de grație vine din Parlament 5 FOTO. Liviu Dragnea trăiește umilința vieții în pușcărie. Lovitura de grație vine din Parlament 6

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.