TO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației
Ultima Ora Politic

FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației

FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației

Preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi la recepţia organizată de Ambasada Franței în România cu prilejul Zilei naţionale a acestei ţări. Sute de oameni sunt invitați la această recepție, printre care și Laura Codruța Kovesi.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la recepția oferită de Ambasada Franței în România cu ocazia Zilei naționale a acestei țări.

La recepție se află și Laura Codruța Kovesi, aceasta fiind pentru prima oară când președintele Iohannis se întâlnește cu fosta șefă DNA după ce a anunțat revocarea acesteia.

Liderii PSD – ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, nu au anunţat dacă vor participa la eveniment sau îl vor boicota, cum au procedat şi în cazul recepţiei organizate de Ambasada SUA.

Sute de invitați sunt așteptați la recepția oferită de Ambasada Franței

Evenimentul începe la ora 13.00. „Participare la recepția oferită cu prilejul zilei naționale a Republicii Franceze, la Ambasada Republicii Franceze în România”, arată programul preşedintelui Klaus Iohannis.

Franța sărbătorește astăzi Ziua Națională, cu o paradă impresionantă în Paris. Securitatea a fost sporită pentru aceste evenimente, care se vor încheia seara cu spectacole de artificii.

Instaurată în anul 1880, Ziua naţională a Franţei celebrează cele două evenimente care au marcat istoria sa modernă, începutul Revoluţiei Franceze prin căderea Bastiliei şi Sărbătoarea Federaţiei. Prin semnificaţiile sale şi în onoarea Republicii Franceze, ziua de 14 iulie este cunoscută şi sărbătorită şi în alte ţări din Europa sau din lume.

FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației 1 FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației 2 FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației 3 FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației 4 FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației 5 FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației 6 FOTO. Iohannis și Kovesi participă la ziua Franței. PSD-ALDE au spus pas invitației 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.