Perioada de înscriere la Programul Oficial de Internship al Guvernului României a fost prelungită
Dăncilă stă de pază la urne. A început votul pentru demiterea lui Dăncilă
Ultima Ora Politic

FOTO. INCREDIBIL. Limbaj de Mahala în Parlament. Ce a spus șeful deputaților PSD

INCREDIBIL. Limbaj de Mahala în Parlament. Ce a spus șeful deputaților PSD

Reluarea votului la legea privind spălarea banilor a iritat la maxim spiritele în Parlamentul României.

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, a declarat că deputații USR s-au dovedit golani și iresponsabili la votul pentru legea spălării banilor.

”Golani și iresponsabili s-au dovedit cei care au huiduit și au stat cu mâinile în aer prin sală, în loc să voteze legea offshore. Ei sunt huligani, nu noi. Și-au bătut joc de munca tuturor colegilor. Le sugerez să nu mai huiduie și să citească regulamentul, să nu ne mai facă pe noi golani. Am dovedit astăzi, că indiferent care era votul PNL și USR, legea offshore. Am sperat ca odată ce aducem consensul să mai existe o șansă pentru acest Parlament. Opoziția ne-a dovedit că nu este posibil.”, a declarat Daniel Suciu.

Mulțumesc tuturor colegilor din grupul PSD pentru încrederea de a mă nominaliza și susține pentru a-i reprezenta în calitatea de lider al grupului parlamentar. După 5 ani în Camera Deputaților este cu siguranță cea mai mare responsbilitate și sunt conștient de acest lucru. Sunt un om al echilibrului și dialogului, atribute ce uneori au lipsit din dezbaterea parlamentară și așa vreau să lucrez cu reprezentanții celorlalte grupuri parlamentare, pe care îi asigur de tot respectul meu.Voi lucra alături de colegii mei social-democrați să păstrăm lucrurile ce funcționează, să le îmbunătățim pe cele care le recunoaștem a fi mai puțin bune și să oferim tot sprijinul legislativ colegilor din Guvern. Vă mulțumesc încă o dată si succes tuturor în noua legislatură!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.