Ultima Ora Politic

FOTO.Carmen Dan nu vrea să renunțe la omul său de încredere. Vezi ce funcție i-a dat celui care a bătut protestatarii

FOTO.Carmen Dan nu vrea să renunțe la omul său de încredere. Vezi ce funcție i-a dat celui care a bătut protestatarii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a numit din nou pe Sebastian Cucoş în fruntea Inspectoratului General al Jandarmeriei, la o săptămână după ce i-a exprimat interimatul. De această dată, Cucoş este adjunct al lui Ionuţ Sindile.

Jeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, NU DEMISIONEAZĂ. ” Prea ne-am învrăjbit români contra români, prea ne urâm unii pe alții”

„Devotamentul doamnei Carmen Dan pentru Cucoș este total.

Ministrul de Interne dorește cu orice preț să-l mențină pe Sebastian Cucoș la conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei.

Săptămâna trecută a trebuit să-l schimbe pentru că nu mai putea să-l numească interimar pentru a treia oară la rând, iar pentru numirea definitivă avea nevoie de avizul CSAT.

Acum, Carmen Dan a decis să-l împuternicească pe Sebastian Cucoș în funcția de adjunct al IGJR până când, speră ea, președintele Iohannis urmează să dea aviz în CSAT.

Decizia blondei spălăcite de la interne de a se da peste cap pentru a-l păstra pe Sebi la jandarmi poate ascunde ori o relație foarte apropiată, ori adevăruri nespuse din ziua fierbinte de 10 august 2018 când Cucoș a fost în sediul Guvernului deși la comanda operațiunii era maiorul Laurențiu Cazan”, scrie jurnalistul Mihai Belu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.