Fondul de Dezvoltare și Investiții are un impact pozitiv asupra vieții românilor 1
Fondul de Dezvoltare și Investiții are un impact pozitiv asupra vieții românilor
Ultima Ora Politic

Fondul de Dezvoltare și Investiții are un impact pozitiv asupra vieții românilor

PSD lansează un atac la adresa Opoziției. Partidul lui Dăncilă spune că Fondul de dezvoltare si investiții a îmbunătățit viața românilor.

”Una dintre mizele pentru care PNL, USR și celelalte partide vor să schimbe majoritatea parlamentară și să răstoarne Guvernul este eliminarea OUG 114/2018, care, între alte aspecte pozitive, a relansat sectorul construcțiilor din România! Datele Eurostat demască fără echivoc habarnismul economic al preşedintelui Iohannis şi al liderilor Opoziţiei. Volumul lucrărilor din construcţii în România a crescut cu 31% în al doilea trimestrul din 2019, prin comparaţie cu perioada similară a anului trecut.

Printre măsurile introduse de OUG 114 care se adresau sectorului de construcţii se numără: salariul minim pentru lucrătorii din construcţii de 3.000 de lei, scutirea de la plata de impozite pentru salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 30.000 de lei brut, exceptare de la plata CASS şi reducerea cotei de CAS.

Abrogarea OUG 114/2018, pe care o va face PNL și USR dacă vor ajunge la putere, va avea un efect catastrofal asupra investițiilor din toate comunitățile locale. Toți primarii din țară vor avea de suferit pentru că se vor bloca toate proiectele de investiții depuse deja prin Programul Național de Dezvoltare Locală și prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Fondul de Dezvoltare și Investiții, adoptat prin OUG 114/2018, conține multe alte prevederi cu impact pozitiv asupra românilor: stoparea creșterii prețurilor la gaze și energie electrică, scăderea dobânzilor la creditele noi contractate de cetățeni, construcția de grădinițe cu profil sportiv și multe altele, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Elena Dinu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.