Florin Salam ridicat de polițiști și dus la Secția 2
Florin Salam ridicat de polițiști și dus la Secția 2
Exclusiv Justiție Ultima Ora

FOTO. ȘOC în lumea maneliștilor. Florin Salam dat pe mâna judecătorilor. Cântărețul acuzat că înșelat o persoană cu peste 5.000 de euro

Este BOMBĂ în lumea maneliștilor. Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele a fost dat în judecată,

Florin Salam este acuzat că a înșelat un târgoviștean, care, i-a plătit suma cerută dar acesta nu a prestat conform înțlegerii.

Un bărbat din Târgoviște l-a dat în judecată pe cunoscutul manelist Florin Salam pe care îl acuză că l-a înșelat cu 5500 de euro. Este vorba de bani pe care bărbatul i-ar fi dat cântărețului că acesta să cânte o oră și jumătate la nunta lui. Deși nu au făcut un contract, târgovișteanul i-ar fi dat banii în mai multe tranșe.

Mirele înșelat de manelist
Mirele înșelat de manelist

Bărbatul spune că ar fi vrut să facă un contract, fiind vorba de o sumă importantă, dar manelistul s-a opus spunând că nu știe să scrie. Are totuși mesajele cu impresarul și cumnatul acestuia, dar și o înregistrare făcută de Salam în rețelele de socializare în care anunță că va fi prezent la nunta de la Târgoviște, scrie gazetadambovitei.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.