Florin Iordache îl ia la mișto pe Iohannnis. Referendumul nu îl sperie
Ultima Ora Politic

Florin Iordache îl ia la mișto pe Iohannnis. Referendumul nu îl sperie

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a declarat miercuri, referitor la posibilitatea ca șeful statului să organizeze un referendum pe 26 mai, că tema nu are legătură cu campania, fiind una „parazită”, că așteaptă întrebarea, dar ”până termină de gândit, poate trece mandatul”, conform mediafax.ro

„Așteptăm întrebarea, deci până termină de gândit, poate trece mandatul. E o temă parazită, o temă care nu are legătură cu campania, noi vom vorbi despre o Europa, despre România, despre ce vor face europarlamentarii români și cum trebuie să susțină România”, a declarat vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache.

El l-a acuzat pe Klaus Iohannis că este în campanie electorală.

”Președintele este în campanie și susține PNL, din ce văd eu în ultima perioadă, fiindcă PNL nu poate să își susțină propria campanie a ieșit președintele să le facă campanie. Să votez ce? Deocamdată așteptăm să termine de gândit, spun și pentru dumneavoastră , așteptăm președintele care gândește de vreun an, poate mai gândește încă un an, până își încheie mandatul să gândească, după ce pot să vă spun de acum ce întrebare va adresa președintele, nu pot să mă ante pronuț până nu termină de gândit”, a conchis Iordache.

Declarația acestuia vne în contextul în care, președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că este aproape hotărât să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, și alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.