Delir în PSD. Florin Iordache nu a mai rezistat. Declarația care șochează România
Delir în PSD. Florin Iordache nu a mai rezistat. Declarația care șochează România
Ultima Ora Breaking News Politic

Florin Iordache este Disperat. Nu suportă că PSD a pierdut puterea. Fostul ministru al justiției vrea blocare Guvernului Orban

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a anunţat că va propune ca audierea miniştrilor să aibă loc săptămâna viitoare, marţi miercuri şi joi.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a precizat, oi, că Birourile Permanente ale Parlamentului vor avea loc la prânz şi va fi stabilit un calendar.

”Cred că trebuie să faci o audiere foarte serioasă şi amănunţită pentru a vedea dacă ceea ce scriu acolo pot susţine. Cred că vom propune marţi, miercuri, joi să fie audierile, astfel încât cei care vor vota acest guvern să afle despre competenţele…”, a declarat Iordache.

Acesta susţine că foarte multe dintre msurile PSD din Programul de Guvrnare au fost preluate de PNL.

”Am văzut că sunt foarte multe măsuri ale PSD care sunt preluate cu copy-paste şi atunci întreb de ce am mai fost dat jos Guvernul Dăncilă dacă continuăm lucrurile şi măsurile pe care le-a propus Guvernul Dăncilă”, a mai afirmat Iordache.

Acesta susţine că ”în loc să ne aştepte o viaţă mai bună, să venim cu nişte condiţii mai bune, constatăm că, prin afirmaţiile care sunt făcute la fiecare dintre ministere, sunt măsuri care ne aduc înapoi”.

Acesta s-a referit în special la măsurile propuse pentru Justiţie, pe unele considerându-le ”nerealiste”.

”La Justiţie sunt foarte multe măsuri care sunt preluate şi care sunt continuate, dar sunt şi măsuri nerealiste care sunt propuse pentru acest guvern”, a spus Iordache, apreciind că nu se pot construi penitenciare într-un an de zile, cât este mandatul acestui guvern.

Acesta afirmă că este ”nerealist” că se pot fafce modificări legislative importante, dacă se pleacă acum de la noi consultări.

”E nerealist pentru un an de zile să putem finaliza. Eu credeam că, pornind de la lucrurile bune care există şi prin consultare, pornind de la coduri, de la legislaţia care vizează armonizarea cu anumite cerinţe europene, putem discuta şi putem îmbunătăţii. A lua de la zero şi a face acum consultare, până la a propune un proiect, iar ajungem în vară şi condiţiile sunt de la fel de proaste şi legile sunt la fel de prosaste”, a mai spus Iordache.

Acesta s-a arătat dispus la discuţii pentru modificarea recursului compensatoriu, proiect pe care l-a preluat de la Raluca Prună.

”De ce au mai dată jos Guvernul Dăncilă, dacă majoritatea măsurilor bune sunt preluate ca şi propriile măsuri. Putem să îi ziceam în loc de Guvernul Orban, Guvernul copy-paste pentru ca preluat în programul de guvernare majoritatea măsurilor noastre”, a afirmat vicepreşedintele PSD al Camerei Deputaţilor.

Întrebat ce şanse sunt ca acest Guvern să treacă după primul vot, Iordache a spus: ”Ca să treacă după primul vot, acel vot ar trebui să exste. Ştiţi la fel de bine ca mine că, pentru a fi acel Guvern, trebuie să aibă 233 de colegi în sală. Sincer, nu cred că vor reuşi să strângă 233 de colegi în sală”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii