Florin Iordache dezvăluie planul de blocare a Guvernului Orban în Parlament. Ce a u pus la cale cei din PSD 1
Ultima Ora Breaking News Politic

Florin Iordache dezvăluie planul de blocare a Guvernului Orban în Parlament. Ce a u pus la cale cei din PSD

Vicepreședintele Camerei Deputaților deputatul PSD Florin Iordache nu crede că Ludovic Orban, premierul desemnat va reuși să treacă Guvernul prin Parlament săptămâna viitoare așa cum estiemază liderul PNL.

Mai mult, Iordache a pus la cale un plan împreună cu colegii săi din PSD din conducerea celor două Camere ale parlamentului.

„Deocamdată așteptăm și noi lista guvernului și programul de guvernare, după care Birourile Permanente Reunite se vor reuni. Probabil vor veni joi, sau să vedem când vor veni dumnealor. Din punctul meu de vedere, prima zi când Birourile Permanente se pot reuni va fi luni, și atunci lunea viitoare Birourile Permanente vor stabili un calendar.

Cred că ar fi foarte bine să fie niște audieri serioase, să vedem și programul de guvernare, să vedem și competența viitorilor miniștri. Cred că miercuri, joi, săptămâna viitoare, vor putea fi audierile și săptămâna cealaltă, undeva 4-5-6 (noiembrie – n.r.), să fie un vot asupra guvernului.

Pentru că primul lucru pe care trebuie să-l constate președintele de ședință este dacă sunt 233 de colegi senatori și deputați. În condițiile în care nu vor fi 233 colegi senatori și deputați prezenți se va amână, Birourile Permanente Reunite vor stabili o altă dată. Ca și concluzie, să nu conteze că PSD-ul le asigură cvorumul. Au dat jos un guvern care a adus plus valoare și creștere economică.

Atunci cele șase formațiuni, plus neafiliați și așa mai departe, să fie în stare să își asigure cvorumul și să stabilească viitorul traseu”, a declarat, miercuri, la Antena 3, Florin Iordache.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.