Florin Cîțu aruncă Nucleara pentru Dăncilă. Șefa PSD va fi șocată. Adevărul o va îngropa definitiv 1
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

Florin Cîțu aruncă Nucleara pentru Dăncilă. Șefa PSD va fi șocată. Adevărul o va îngropa definitiv

Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va depune săptămâna viitoare, în Parlament, o moțiune simplă împotriva ministrului de Finanțe Florin Cîțu, pentru a da explicații cu privire la creșterea euro.

„La începutul săptămânii viitoare vom depune o moțiune simplă pentru domnul Cîțu în Senatul României, având în vedere creșterea euro, creștere care îi afectează pe români”, a anunțat Viorica Dăncilă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

În replică, ministrul de finanțe Florin Cîțu o avertizează pe Dăncilă ca va avea un șoc la moțiunea simplă. El spune că la dezbatere vor fi prezenți toți directorii din minister și ANAF.

”Vă anunț o premieră în cazul moțiunii simple care mă vizează, la Senat. Pentru prima oară în istorie voi aduce în Parlament cu mine toți directorii din MFP și ANAF care au lucrat cu fostul ministru și cu Darius Vâlcov la elaborarea bugetului, a rectifcării din august și mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

În conferința de presă pe care o voi ține înainte de moțiune, îi voi lăsa pe directorii respectivi să vă prezinte datele reale cu documente. Să vedem atunci cine-i minte pe români. Vă garantez că rezultatul este unul neplăcut pentru Dăncila și Teodorovici”, replicat Cîțu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.