Florin Cîțu aruncă bomba. Liderii PSD cercetați penal. Procurorii anti-mafia trebuie să intervină de urgență
IFlorin Cîțu aruncă bomba. Liderii PSD cercetați penal. Procurorii anti-mafia trebuie să intervină de urgență
Ultima Ora #DNA Justiție Politic

Florin Cîțu aruncă bomba. Liderii PSD cercetați penal. Procurorii anti-mafia trebuie să intervină de urgență

Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, este de părere că procurorii DNA ar trebui să cerceteze modul în care s-au cheltuit banii pe vremea guvernării PSD, întrucât, spune acesta, bugetul României a fost devalizat.

Cîțu, acuză PSD de faptul că plătește foarte mulți bani pentru o campanie de dezinformare a populației în ceea ce privește existența Coronavirusului.

”A fost o campanie în care s-au băgat foarte mulţi bani şi foarte puternică. O văd peste tot. Nu cred că cineva, în special cu sigla PSD, nu cred că cineva postează lucruri pe gratis, nu sunt oameni în ziua de astăzi care fac lucruri gratis şi publicaţii online.

 Mă refer la PSD. Clar, a avut o campanie de a nega efectele acestui virus. Plăteşte o campanie de a nega efectele acestui virus, sunt cei care au spus în plină pandemie, când am vrut să prelungim starea de urgenţă prima oară, că nu este nevoie. A fost un act criminal, eram în plină pandemie”, a spus Cîțu, la digi24.ro.

Florin Cîţu mai spune că ar trebui să răspundă penal cei care au lăsat goale rezervele statului.

”Aştept în continuare instituţiile statului, să-şi facă datoria, să investigheze pe cei care au lăsat rezervele statului pe zero. Pentru că atunci când noi am venit toate erau toate pe zero. Cei care au lăsat rezervele statului pe zero trebuie să răspundă penal pentru aşa ceva”, a mai precizat Florin Cîţu.

Florin Cîțu aruncă bomba. Liderii PSD cercetați penal. Procurorii anti-mafia trebuie să intervină de urgență 3

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.