Florea îi face dosar penal lui Kovesi că să nu ajungă procuror-șef european 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Florea îi face dosar penal lui Kovesi că să nu ajungă procuror-șef european

PSD face tot ce poate pentru a o stopa pe Kovesi în drumul spre șefia procuraturii europene. Astfel, procurorii de la Secția specială de investigare a magistraților, condusă de Adina Florea, continuă cercetările față de Laura Codruța Kovesi în dosarul în care foștii procurori Lucian Onea și Mircea Negulescu tocmai au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Aceștia sunt acuzați pentru represiune nedreaptă, fals în declarații, constituire de grup infracțional organizat și cercetare abuzivă.

În acest dosar penal este urmărită și fostul procuror-șef al DNA Laura Codruța Kovesi, față de care procurorii au separat cercetările. Așadar, partea care o privește pe Kovesi rămâne pentru continuarea și completarea urmăririi penale, potrivit România TV. Cazul Kovesi a fost disjuns însă din acest dosar deoarece nu existau probe pentru a o trimite în instanță pefosta șefă DNA.

În același dosar a fost audiată și fosta sa consilieră, săptămâna trecută, deoarece se susține că aceasta era la curent cu practicile celor doi procurori din subordine și i-ar fi protejat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.