Caramitru jr., un nou mesaj către PSD: ”Măi, băieți - mai bine va pregătiți exit-ul. Bilete de avion. Bagaje”
Ultima Ora Politic

Fiul lui Ion Caramitru, Andrei, îi declară război lui Dragnea. ”Dacă e război – război sa fie”

Andrei Caramitru (USR) continuă să transmită mesaje aspre, necruțătoare, în direcția PSD-ALDE. El a postat pe Facebook un text în care le atrage atenția că, imediat ce vor pierde puterea, vor înfunda pușcăriile.

”Văd că PSD/ALDE ma au in vizor. Am devenit dușman oficial. Foarte bine. Le e frica !

In următoarele săptămâni și in campanie o sa explic in detaliu cum funcționează “sistemul”. Robinetele cheie ale corupției (PNDL, ANAF, CNAIR, CNAS etc). Și cum vom închide circuitele de bani prin care fură o data pentru totdeauna. Și cum vinovații vor fi pedepsiți de o justiție curată și independentă.

Măsurile o sa fie in programul USR (la care lucram zi de zi – tot ce citiți aici face parte din “bucătăria” de analiza și design de măsuri). Și USR va fi la guvernare. Deci le vom implementa – cu tot riscul. Vom intra cu tăvălugul in ei.

Așa că – să le fie frică PSD-istilor. Ca nu ii slăbesc o secunda. Și să știe – nu au cu se ma atace. Nu am nici cea mai mica vulnerabilitate, nici eu nici familia mea, și nici nu îmi e frica. Dacă e război – război sa fie !!!! scrie Andrei Caramitru pe pagina sa de socializare.

Andrei Caramitru (42 de ani) este fiul cel mare al actorului Ion Caramitru (care are trei băieți). El a făcut carieră internațională la mari firme de consultanță americane, iar acum se ocupă de antreprenoriat. Recent s-a înscris în USR, cu obiectivul de a ajuta acest partid să scoată PSD-ul de la guvernare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.