Fiul lui Dragnea, naș de Turnu Măgurele. A cununat un afacerist pictat pe biserică 1
Ultima Ora Politic

Fiul lui Dragnea, naș de Turnu Măgurele. A cununat un afacerist pictat pe biserică

Ziua de sâmbătă a fost una importantă pentru familia de afaceriști pictată pe bisericile din Turnu Măgurele. Unul dintre frații Codrea și-a planificat pentru această dată nunta, eveniment de proporții, cu peste o mie de invitați. Și cum pentru o astfel de desfășurare de forțe era nevoie și de un nume greu, frații Codrea l-au rugat pe Valentin Dragnea să joace rolul de naș, scrie scrie liberinteleorman.ro.

De altfel, prietenia dintre fiul lui Dragnea și frații Codrea este una de notorietate, frații Codrea fiind remarcați și în fotografiile de nuntă ale lui Valentin Dragnea. Evenimentul, unul extraordinar pentru Turnu Măgurele, a adus laolaltă foarte multe persoane, din categorii sociale diferite. Nuntaa fost fără dar și au fost invitați aproape toți oamenii din oraș. Unul dintre invitați ne-a povestit că la nuntă au primit invitație până și paznicii din Turnu Măgurele.

Frații Codrea fac parte din elita financiară a județului Teleorman, cei doi oameni de afaceri fiind cunoscuți pentru faptul că ar avea foarte mulți bani, lucru care le permite să întrețină afaceri de succes la nivel județean și chiar internațional. Cei doi activează în domeniul imobiliarelor, dar trimit mii de oameni la muncă în străinătate în fiecare an. Gurile rele din Turnu Măgurele spun că frații Codrea ar fi făcut și ceva pușcărie prin Spania, pentru evaziune fiscală.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.