Sânge pe pereță la CEx PSD: Gabriela Firea revine la șefia PSD București. Oamenii lui Dragnea sunt trași pe linie moartă
Ultima Ora Politic Social

Firea îi acuză pe Dragnea și Pintea că au dat cu clorul de la robinet în ea

Gabriela Firea a început să vadă comploturi peste tot în jurul ei. Acum îi acuză pe Sorina Pintea și Liviu Dragnea că au târât-o în scandalul clorului de la robinet. 

Firea îi acuză pe Dragnea și Pintea că au dat cu clorul de la robinet în ea

„Modul in care a intrat in aceasta disputa politica nu cred ca o onoreaza pe Sorina Putea.  Am si informatii importante si din minister, si din zona politica, ca nu a fost o intamplare faptul ca a izbucnit un scandal cand eu eram cu AMR-ul (Asociatia Municipiilor din Romania – n.red.) in disputa cu domnul Dragnea pe tema bugetului”, a spus Firea.

Primarul Bucureștiului spune că astfel ea ar fi fost târâtă în scandalul clorului excesiv din apa potabilă și nu a putut reacționa tocmai fiindcă se afla în ședință cu primarii din toată țara.

În ultima perioadă, atacurile Gabrielei Firea împotriva lui Liviu Dragnea s-au întețit culminând cu provocarea adresată de primarul Bucurestiului șefului PSD de a se confrunta live la orice teleiziune dorită de Dragnea.

Firea îi acuză pe Dragnea și Pintea că au dat cu clorul de la robinet în ea

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii