Eugen Teodorovici reia alba-neagra cu OUG 114
Ultima Ora Politic

Firea dezvăluie. De ce nu primesc primarii bugetul cerut. Lui Teodorovici îi este frică de Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, după întâlnirea cu Eugen Teodorovici de la Ministerul de Finanțe, că acesta este pus la zid din cauza faptului că Liviu Dragnea îl amenință cu remanierea, în cazul în care va da curs solicitărilor primarilor.

”A fost o întâlnire de formă (…) Domnul Teodorovici s-a arătat extrem de inflexibil.

Îmi pare rău, în primul rând pentru domnul Teodorovici, pentru care mă străduiesc să am în continuare respect profesional, dar îmi este greu. Probabil dacă ar fi ascultat argumentele mele legale, atunci ar fi fost remaniat.

Domnul Dragnea este autorul moral al tăierii de buget. Scrâșnind din dinți, cu nervi și cu pixul în mână a tăiat bugetul Primăriei Capitalei. Se vede cu ochiul liber că este o răzbunare la adresa mea din partea domnului Dragnea, dar pe care o vor suferi însă bucureștenii.

Nu sunt nici banii domnului Dragnea, nici banii domnului Teodorovici. Sunt banii plătiți prin impozite de bucureșteni.

Domnul Teodorovici nu mi-a dat nicio explicație. Mi-a spus că ”așa s-a decis”. Eu l-am întrebat ”unde?”. I-am zis că acele fițuici trimise de domnul Dragnea nu au nicio putere legală, dar îi este teamă să nu fie schimbat de la Minister. Așa s-a comportat, ca și cum ar fi fost pus la zid.

O doamnă care îl însoțea la discuție a avut obrăznicia să mă tragă la rost de ce elevii din București-Ilfov au gratuitate pe transport. Am întrebat și eu de ce Guvernul a dat gratuitate la studenți. Au făcut bine, dar de ce? Nu era normal ca studenții să aibă gratuitate și elevii nu.”, a declarat Gabriela Firea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.