Gabriela Firea încurajează protestele anti-Dragnea de dumincă: ”Vine decontul”
Ultima Ora Politic

Firea, atac la Dragnea după ce i se taie din buget. ”Este o pedeapsă politică”

Gabriela Firea nu se lasă și continuă atacul la adresa lui Dragnea. Se pare că războiul nu este nici pe departe pe sfârșite între cei doi politicieni, Primarul general al capitalei acuzaându-l pe Liviu Dragnea că vrea să îi taie bugetul Primăriei doar pentru că cei doi se află în conflict.

„Dacă economia duduie, de ce se taie bani de la București? Așa aud peste tot, pe la toate canalele de știri. Dacă ne taie banii, să ne ia și din atribuții. Ministerul Transporturilor să ia Regia de Transport, să plătească salarii, subvenții și așa mai departe. Să nu uităm că suntem 2.2 milioane de locuitori, conform reîncesământului. Oficial însă, în București, cu studenți, cu persoane care lucrează aici dar care nu au buletin de Bucuresti, suntem 4 milioane de persoane. Bugetul este însă ca al unui municipiu mic. Dacă se taie bani nu este nimic altceva decât o pedeapsă politică,” a spus Gabriela Firea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii