Decisiva. Adina Florea va primi cea mai grea Lovitură. Nu scapă nici Lia Savonea
Decisiva. Adina Florea va primi cea mai grea Lovitură. Nu scapă nici Lia Savonea
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic

Final. Adina Florea a primit decisiva din partea magistraților. Lia Savonea este pe făraș

Validarea rezultatelor concursului pentru şefia Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, la care Adina Florea s-a situat pe primul loc, s-a amânat, întrucât rezultatul votului din plenul CSM a fost unul de egalitate. Votul va fi reluat într-o şedinţă viitoare.

Proiectul de pe ordinea de zi a generat o amplă dezbatere în plenul CSM despre Secţia specială, competenţele acesteia şi modalitatea de organizare şi funcţionare.

Plenul CSM a avut de mai multe ori pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru şefia Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, la care Adina Florea s-a situat pe primul loc.

De şase ori deja şedinţa s-a amânat din lipsă de cvorum, ultima dată în 8 octombrie. Atunci, preşedintele CSM, Lia Savonea, a reclamat ”criza fără precedent din interiorul Consiliului”, generată de atitudinea unor membri.

PNL a anunțat că printre prioritățile guvernării va fi și desființarea cestei secții de investigare a magistraților.

Mai mult, șefa CSM Lia Savonea are probleme în a-și păstra funcția, dacă sesizările magistrațil,or în justiție se vor dovedi a fi reale.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii