Farul este noua campioană a Rpmâniei
Farul este noua campioană a Rpmâniei
Exclusiv Sport Ultima Ora

ULTIMA ORĂ. Farul este noua campioană a României. A învins FCSB cu 3-2. Reacția lui Hagi. VIDEO

Farul Constanța este noua campioană a României la fotbal.

Farul, antrenată de Gică Hagi a câștigat cu 3-2 în fața lui FCSB.

Jucătorii au primit pe rând tricourile pe care scria Campion Naţional de la oficialul LPF, Eduard Alexandru.

Bucurie imensă la Constanța
Bucurie imensă la Constanța

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, declarat, duminică seara, după victoria cu FCSB (scor 3-2), că formaţia sa a dovedit încă o dată că merită să câştige titlul de campioană a României.

„Au fost cele mai bune echipe, amândouă au fost în formă, au jucat fotbal, niciuna nu şi-a propus să se apere… şi până la urmă am dovedit că merităm să fim campioni. Am întors rezultate cu echipe foarte bune. Azi e o zi frumoasă pentru mine, o să punem în ramă. Toate trofeele sunt mari şi importante. Ăsta de acum e mai mare pentru că e un titlu pentru toată Constanţa, toţi de aici suntem fericiţi şi e super”, a spus Hagi la postul DigiSport.

Tehnicianul a menţionat că jucătorii săi au făcut nişte greşeli la începutul partidei cu FCSB, când au fost conduşi cu 2-0, însă la acest scor le-a transmis să aibă răbdare pentru că atacând vor reuşi să marcheze şi să câştige.”Am crezut tot timpul în noi. Nouă ne place să atacăm şi trebuia să atacăm. Le-am zis jucătorilor să aibă răbdare, să venim cu construcţia din spate… şi în seara asta cred că am avut de toate. Asta chiar dacă am început meciul foarte prost. Ştiam că ei au calitate, însă s-au făcut nişte greşeli care ne-au costat la început”, a explicat el.

„Toţi jucătorii sunt fenomenali, fiecare la rândul lui a făcut ce trebuie. Toate meciurile le-am jucat foarte bine, am întors, am marcat multe goluri, avem cele mai multe victorii. Am arătat un fotbal bun şi sunt mândru de ei. Eu ştiam de astă vară că avem o echipă talentată”, a adăugat Gheorghe Hagi.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.