Dăncilă discuții cu președintele Congresului Mondial Evreiesc. Ce s-a stabilit
Ultima Ora Politic

Familia Vioricăi Dăncilă angajată la STAT. Ce funcții ocupă rudele premierului

Familia Vioricăi Dăncilă angajată la STAT. Ce funcții ocupă rudele premierului

Victor Florin Dăncila, fiul Vioricăi Dăncila, este consilier la Curtea de Conturi, potrivit declarației de avere publicată pe site-ul instituției. Și soția să, Dăncila Elena, lucrează tot într-o instituție de stat, la Primăria Sectorului 5 din Capitală, precizează stirisinoutati.ro. 

Înainte de a se angaja la Curtea de Conturi, Victor Dăncila lucra la Petrom, pe funcția de permiting expert.
În anul fiscal 2017 acesta a câștigat 44.400 de lei.

În nouă declarație de avere care apare pe site-ul Curții de Conturi, Victor Florin Dăncila figurează că angajat la Cabinet demnitari, pe funcția de consilier al unuia dintre vicepreședinții Curții.

Familia Vioricăi Dăncilă angajată la STAT. Ce funcții ocupă rudele premierului 1

Soția sa, Elena Dăncila este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, unde a realizat, anul trecut, un venit de 28.190 de lei.

Victor Florin Dăncila are, conform declarației sale de avere, un autoturism Volkswagen Passat, cumpărat în 2017. Mai deține un apartament de 70 de mp, primit donație în 2013 și un apartament de 35 de mp, achiziționat în 2016. În rest, acesta nu deține nici terenuri, nici bijuterii și nici cont bancar sau credite la bănci.

Și soțul Vioricăi Dăncila, Cristinel Dăncila a fost numit în 2007 în funcția de consilier în Consiliul Județean Teleorman. În anul electoral 2008, Cristinel Dăncila nu s-a mai înscris pe listele pentru Consiliul Județean Teleorman, făcându-i loc soției sale, Viorica Dăncila. în anul 2009, Cristinel Dăncila s-a întors la Videle.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.