Fals și uz de fals în Ministerul Economiei. Și-a dat demisia 1
Ultima Ora Politic

Fals și uz de fals în Ministerul Economiei. Și-a dat demisia

Ministerul Economiei și Transelectrica anunță oficial revocarea lui Marius Carașol din funcțiile de conducere a gigantului energetic. El a mințit în CV că a absolvit Politenica Bucureșteană și a depus la dosarul de angajare un document fals.

“Având în vedere informațiile difuzate în presă în ultimele 24 de ore, referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, Consiliul de Supraveghere al Companiei a decis revocarea domnului Marius-Dănuț CARAȘOL din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului”, anunță Transelectrica.

“Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a fost informat în legătură cu faptul că membrii Consiliului de Supraveghere au luat măsurile necesare pentru repararea reputației Transelectrica, o companie de importanță strategică, listată pe Bursa de Valori București. Ministrul Economiei a fost informat în cursul acestei dimineți în legătură cu decizia Consiliului de Supraveghere al Transelectrica de a-l revoca pe dl Carașol din funcția de Președinte al Directoratului și din cea de membru al Directoratului. Ministrul Economiei își exprimă speranța că atât cei din conducerea companiei vor lua pași rapizi pentru a consolida compania în perioada imediat următoare și se așteaptă ca planul de investiții să fie realizat, pe deplin”, a declarat pentru Edupedu.ro purtătorul de cuvânt al Ministerului Economiei, Alexandru Macoveiciuc.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.